Tapparan lohkovaiheelle näyttävä päätös – Djurgården jäi täysin kirvesrintojen jalkoihin CHL:ssä

Tappara karkumatkalle Ojamäen osumalla 0:51

Tappara kukisti Djurgårdenin CHL:n lohkovaiheen viimeisessä ottelussaan tiistaina lukemin 4-1.

Tappara otti komennon itselleen heti alkuhetkistä lähtien, kun ensimmäistä otteluaan Tappara-paidassa pelannut Elias Fälth laukoi kiekon verkkoon, kun peli oli vanhentunut hieman yli neljä minuuttia.

Anton Levtchi lisäsi isäntien johtoa vielä samassa erässä, kun hän laukoi Jan-Mikael Järvisen komeasta syötöstä kiekon ohi Robin Jensenin.

Djurgårdenin Emil Bemström toi vierailijat maalin päähän toisessa erässä, mutta Tappara iski päätöserässä kiekon vielä kolmesti ruotsalaisten verkkoon.

Tappara voitti oman lohkonsa todella tyylikkäästi, sillä se hävisi vain yhden ottelun.

Tapparalla hurja alku kotikaukalossa 0:54

Tappara johtoon pikamaalilla 0:51