Tapparan jatkoaikavoitto kuumensi tunteet käytävällä – tv-kameroiden ulkopuolella erikoinen episodi

Trinec-valmentaja Varada raivoissaan Tappara-pelin jälkeen 0:41

Tapparan 3–2-jatkoaikavoitto tshekkiläisestä Ocelari Trinecistä kuumensi tunteet vierasleirissä ottelun jälkeen.

Itse ottelulähetyksessä jäi näkemättä, että tappiosta turhautunut Trinecin pelaaja hakkasi Tapparan päävalmentajan Jukka Rautakorven haastattelun aikana mailalla vaihtoaition päädyssä olevan roskiksen rikki. Vieressä olleen valokuvaajan mukaan maila oli erittäin lähellä osua myös selin tilanteeseen olleeseen C Moren toimittajaan. Myös roskiksen kyljestä oli lentänyt isoja palasia vaihtoaitioiden väliin.

Oma lukunsa oli tilanne ennen Tappara-hyökkääjä Tomas Zaborskyn pelin jälkeistä haastattelua: Trinecin omistajaportaaseen kuuluva henkilö saapui yllättäen paikalle taputtamaan käsiään Zaborskyn kasvojen eteen, hokien "fair play” eli reilu peli.

Zaborsky ei tilanteesta hätkähtänyt, vaan pyöräytti silmiään ja yritti rauhoitella paikalle tullutta henkilöä. Kaksikko vaihtoi muutaman kiivashenkisen sanan tshekin kielellä ennen miehen poistumista paikalta. Tönimistä tai koskemista tilanteessa ei kuitenkaan tapahtunut.

Kaikkein lämpöisimpänä kävi Trinecin päävalmentaja Vaclav Vadara, urallaan yli 500 ottelua NHL:ssä pelannut ex-hyökkääjä, joka haukkui C Moren lähetyksessä tuomarit vitsiksi. Koko episodin käynnisti jatkoajalla sattunut tilanne, jossa Trinec-leirissä koettiin, että Tapparalle jäi viheltämättä jäähy, minkä johdosta tamperelaiset pääsivät vastahyökkäykseen ja iskemään ottelun voittomaalin.

Nähtäväksi jää, onko tshekkiseura saamassa myöhemmin purkauksestaan jatkoseuraamuksia. Paikalla pelaajakäytävällä oli myös CHL-organisaation johtoon kuuluvia henkilöitä. 

Kemiläinen karkaa tekemään voittomaalin jatkoajalla 1:14

Lue myös:

    Uusimmat