Tappara-pomo Jukka Rautakorpi haluaa Jokerit takaisin SM-liigaan – "Totta kai se lisäisi kilpailua"

Maalikooste: Ilves - Tappara 6:40
Maalikooste: Tappara kärsi perjantaina Ilvekselle kirvelevän paikallistappion – Jukka Rautakorpi kutsui loppusekuntien ratkaisua dramaattiseksi

KHL-seura Jokereiden ilmoitettua kautensa päättymisestä ennen aikojaan keskustelu seuran pelaajien loppukauden osoitteista on käynnistynyt myös SM-liigassa. Tapparan urheilujohtaja Jukka Rautakorpi tervehtisi myös Jokereiden paluuta SM-liigaan ilolla kilpailullisuuden näkökulmasta.

SM-liigan siirtotakaraja umpeutuu tulevana tiistaina. Rautakorpi kertoi MTV Urheilulle seuran hallituksen keskustelevan parhaillaan suhtautumisestaan Jokereista mahdollisesti vapautuviin pelaajiin ja resursseistaan näiden kiinnittämiseen. 

– Päätöksiä pitää tehdä nyt nopeasti, mutta enemmän se on nyt niin, että pelaaja-agentit ovat aktivoituneet, eivät seurat, Rautakorpi sanoi MTV Urheilulle. 

– Onhan tämä täysin poikkeuksellinen tilanne. Tilanne on myös näiden pelaajien kannalta harmillinen, vaikka urheilullisuus ei olekaan nyt se ensimmäinen prioriteetti. Harmittaa näiden pelaajien puolesta, joista monet ovat joutuneet lopettamaan kautensa jo tammikuussa. 

Rautakorpi näkisi Jokereiden paluun SM-liigaan hyvänä asiana urheilun näkökulmasta.

– Jos nyt en mieti hallinnollisia asioita, vaan urheilun näkulmasta, totta kai se (Jokereiden paluu) lisäisi kilpailua. Jos Helsingissä olisi kaksi liigaseuraa, se kiristäisi kilpailullisuutta oikealla tavalla. Urheilullisesti se olisi erittäin hyvä asia.

– Katson asiaa urheilujohtajan näkökulmasta. Uskoisin myös, että taloudesta vastaavien ihmisten näkökulmasta kiinnostavuus lisääntyisi, kun Jokerit vierailisi ympäri Suomea pelaamassa.

SM-liigan toimitusjohtaja Riku Kallioniemi kommentoi Jokereiden tilannetta perjantaina MTV Urheilulle. Kallioniemen mukaan prosessi Jokereiden palaamiseksi ei ole ainakaan vielä alkanut.

Lue myös:

    Uusimmat