Tappara jyräsi lohkovoittoon, laatuvastustajasta ei ollut haastajaksi – katso väkevän tamperelaisesityksen kaikki osumat!

Pakettiin ja rusetti päälle – Tappara voittamassa lohkon tyylillä 0:55
Casimir Jürgens sinetöi Tapparalle ylivoimaisen voiton.

Tappara nuiji Red Bull Münchenin CHL:ssä peräti 4–0. Kirvesrintojen voitto takasi joukkueelle lohkovoiton.

Avauserä oli maaliton. Toisessa erässä kotijoukkue tuli valtavalla energialla sisään. Veli-Matti Savinainen aloitti Tapparan marssin luutimalla kiekon sisään maalin edestä.

Veli-Matti Savinainen kaapii CHL-kautensa avausosuman – Tapparalta askel kohti lohkovoittoa 1:06

Vain hetkeä myöhemmin Jori Lehterä kisutteli kiekon Ben Thomasille selkänsä takaa, ja johto tuplaantui.

Jorsti-show! Lehterältä häijy tarjoilu – Tappara väkevänä 0:40

Vieraiden selkäranka paukkui tässä vaiheessa ensimmäisen kerran. Kuriton väkivaltaisuusjäähy aiheutti erän loppuhetkillä kahden miehen alivoiman, josta Tappara ei erehtynyt. Tulikuuma Lehterä passasi Savinaiselle illan toisensa.

Tulikuuma Savinainen puttaa illan toisensa 0:55

Kolmas erä oli selkeästi klassista pelailua. Casimir Jürgens pamautti vielä lukemiksi 4–0. Voit katsoa osuman pääkuvan videolta!

Tappara jatkaa CHL-pudotuspeleihin. Myös Prahassa Spartaa vastaan pelaava Jukurit on varmistanut jatkopaikkansa.