Näin passaa supertähti – Jori Lehterältä ja Veli-Matti Savinaiselta totaalinen pyörremyrsky Tampereella

Tulikuuma Savinainen puttaa illan toisensa 0:55
Tulikuuma Savinainen puttaa illan toisensa – Jori Lehterältä jälleen namukas esityö

Tappara laittoi CHL-lohkovoittotaistelun osalta jyräyshousut jalkaan toisessa erässä RB Müncheniä vastaan. Kirvesrinnat latoivat kolme kertaa kiekon pömpeliin. Veli-Matti Savinainen ja Jori Lehterä tehoilivat etunenässä.

Savinainen osui erän alkuvaiheissa ensimmäisen kerran tällä CHL-kaudella. Hyökkääjä kaapi irtokiekon tyhjiin maalin edestä.

Hetkeä myöhemmin Jori Lehterä laittoi kikkakirjansa peliin. Taituri tarjoili Ben Thomasille upean syötön, josta ulkkari ei erehtynyt.

Ei kahta ilman kolmatta. Saksalaisvieraiden kuri alkoi hellittää, ja väkivaltaisuusjäähystä aiheutunut kahden miehen ylivoima oli täyttä myrkkyä. Tulikuuma Lehterä tarjoili lisää namia. No look -syöttö Savinaiselle, jolla oli helppo työ toimittaa posti perille.

Katso Lehterä–Savinainen -kaksikon hilloista yhteispeliä pääkuvan videolta!

Ottelu on kahden erän jälkeen porkkanapöksyjen jykevässä komennossa lukemin 3–0.

Katso alta erän muut osumat:

Veli-Matti Savinainen kaapii CHL-kautensa avausosuman – Tapparalta askel kohti lohkovoittoa 1:06