Tappara hankki järkäleen siniviivalleen – Jukka Rautakorpi vihjaa ryhmän olevan nyt koossa

Tappara on tehnyt yhden vuoden mittaisen sopimuksen isokokoisen kanadalaispuolustajan Brady Austinin kanssa. 28-vuotias pakki pelasi viimeksi KHL:n Torpedo Nizhni Novgorodissa.

Austin on 193-senttinen ja 105-kiloinen järkäle, joka teki viime kaudella Torpedolle tehot 4+10=14. Hänellä on myös viiden kauden kokemus AHL-peleistä. NHL-otteluita Austinille on kertynyt Buffalo Sabresin paidassa viisi.

Austin on pelannut myös Tanskan ja Tshekin liigoissa, joista jälkimmäisessä hän teki kaudella 2019-20 pelaamissaan 52 ottelussa 18+25=43 pistettä.

– Kyseessä on kokenut puolustaja, joka tulee tuomaan pakistoon leveyttä sekä joustavuutta. Austin on pelannut erilaisissa rooleissa ammattilaisurallaan ja saanut myös paljon vastuuta ylivoimalla, kuvailee Tapparan urheilujohtaja Jukka Rautakorpi seuran tiedotteessa.

Rautakorven mukaan Tapparan ryhmä on lisäyksen myötä vähitellen koossa.

– Tällä rosterilla lähdemme omatoimijakson jälkeen treenaamaan kohti kauden alkua.

(Otso) Rantakarin kuntoutus leikkauksen jälkeen on vielä kesken, eikä hän täten tule pelaamaan vielä CHL:än ja Liigan ensimmäisissä otteluissa, Rautakorpi lisää.

Rantakari palaa Tapparan puolustukseen kahden Sveitsissä ja Venäjällä vietetyn kauden jälkeen.

Tapparan miehistössä on tulevalla kaudella Austinin lisäksi neljä muuta ulkomaalaispelaajaa: tshekkipuolustaja Tomas Hamara, pitkään Suomessa viihtynyt ranskalaishyökkääjä Charles Bertrand sekä kanadalaishyökkääjät Tyler Morley ja Kyle Platzer, jotka molemmat ovat ennestään tuttuja kotimaan kaukaloista.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja