Tanssii Tähtien Kanssa: Laura Voutilainen sekoili tanssitreeneissä

Laura Voutilainen ja Marko Keränen pistävät kaiken peliin sunnuntain suorassa lähetyksessä. Vaikka kahden tanssin opettelussa piisaakin haastetta, ei tanssiparin koreografioissa aiota tinkiä.

Laura Voutilaisen ja tanssinopettaja Marko Keräsen semifinaaliviikko treenisalilla on alkanut hyvällä energialla. Tanssiparin mukaan luovaa fiilistä on riittänyt heti viikon alusta alkaen ja sunnuntain tanssikuviot on saatu suunniteltua.

Tanssipareilla piisaa harjoituksissa kuitenkin haastetta, sillä opeteltavana on kaksi tanssia. Kukin pari tanssii uutena tanssina Latinalaistansseihin kuuluvan paso doblen.

Kuluneella viikolla treenisalilla on sattunut muutamia kömmähdyksiäkin. Laura on silti varsin luottavainen sen suhteen, että kummankin tanssin kuviot sujuvat sunnuntain suorassa lähetyksessä.

– Välillä harjoituksissa sekoitin tanssien aloitukset. Saatan siis köpötellä väärään päähän salia, mutta äkkiä Marko porsaan kotiin noutaa, Laura hekottaa.

– Päässä koreografiat menevät onneksi eri lokeroihin, koska musiikkikin on niin erilainen. Jostain syystä ne eivät vie toisiltaan tilaa siinä kovalevyssä, vaaleaverikkö toteaa.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla su 21.11.2010 klo 19.25

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat