Tanssii tähtien kanssa -kisaajat julki

Suomen suosituin viihdeohjelma Tanssii Tähtien Kanssa aloittaa viidennen kautensa sunnuntaina 19.9. MTV3-kanavalla. Suosikkiohjelman tähtioppilaat julkaistiin tänään.

Kymmenen tanssiparin joukossa on niin musiikin, viihteen, teatterin, urheilun kuin musiikin edustajia. He harjoittelevat kymppitanssit rumbasta valssiin ja foxtrotista jiveen, opettajinaan maamme parhaat tanssiammattilaiset.

Tuomariston uutena vahvistuksena nähdään Jone Nikula yhdessä Helena Ahti-Hallbergin, Jorma Uotisen ja tuomariston puheenjohtajan Jukka Haapalaisen kanssa. Ohjelman juontavat Vappu Pimiä ja Mikko Leppilampi.

Vappu Tähtien Kanssa torstaisin

Tanssii Tähtien Kanssa laajenee tällä kaudella kahteen viikoittaiseen ohjelmaan. Glamourintäyteisen, suoran Tanssii Tähtien Kanssa -lähetyksen lisäksi MTV3-kanavalla nähdään kansainväliseen malliin talkshow, joka on rakennettu Vappu Pimiän ja tanssin ympärille.

Talkshowssa katsojille paljastetaan ensimmäisen kerran, mitä kaikkea Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman taustalla tapahtuu. Tiedossa on huikeita hetkiä studiolla ja harjoitussaleissa - ja paljon sellaista, mitä aiemmin ei tv-katsojille ole näytetty. Kilpailusta pudonnut pari on lisäksi ohjelmassa purkamassa onnistumisen ja pettymyksen tunteita.

(MTV3)

Katso Mari Karppisen juttu

Lue myös:

    Uusimmat