TTK-kisasta pudonnut Maria Guzenina on kokenut tänä syksynä huiman muutoksen hyvinvoinnissaan: "Paras lääke"

TTK-kisasta pudonnut Maria Guzenina on kokenut tänä syksynä huiman muutoksen hyvinvoinnissaan: "Paras lääke" 2:25
Katso videolta pudonneen parin haastattelu!

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa nähtiin toinen pudotus. MTV Uutiset haastatteli pudonneen parin heti lähetyksen jälkeen. 

Tanssii Tähtien Kanssa  -ohjelman joutuivat toisena jättämään Maria Guzenina ja Sami Helenius. MTV Uutiset haastetteli kaksikon heti lähetyksen jälkeen. Katso yllä olevalta videolta haastattelu!

– Kiitos Samille, olet ollut huikea. On ollut ihan huikea matka. Harvoin pääsee elämässään kokemaan tällaista yhteenkuuluvuuden tunnetta. Toivon, että tällaista olisi kaikkialla. Tämä on ollut mahtava lahja, että olen saanut sen kokea, Guzenina kiitteli. 

– Haikeat fiilikset, mutta meillä on ollut mukavaa yhdessä, Helenius sanoi. 

Guzenina kertoi saaneensa tanssista huiman avun omaan hyvinvointiinsa. Hän aikookin jatkaa tanssimista TTK-taipaleen jälkeenkin. 

– Eihän tätä voi lopettaa. Olen 54-vuotias nainen ja jo muutama viikko on muuttanut oman kehon hyvinvointia. Tämä on paras lääke, mitä ihminen voi saada. Suosittelen tätä kaikille, Guzenina sanoi. 

Kansanedustaja Maria Guzeninanja hänen tähtiopettajansa Sami Heleniuksenkolmas tanssi oli samba. Heidän tanssikappaleensa oli Que Viva la Vida (Chiquitan).

Tuomarit eivät olleet täysin vakuuttuneita tanssiesityksen teknisestä puolesta, mutta ihastuivat silti parin tarinaan ja asenteeseen. 

Pisteitä pari sai yhteensä 16 pistettä. 

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. 
Tanssikupla MTV Katsomossa klo 18 maanantaisin ja perjantaisin. 
Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat