Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailun voittanut Christoffer Strandberg paljastaa: "Puolisoni on jännittänyt puolestani niin paljon, ettei ole saanut ruokaa alas"

Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailun 12. kausi huipentui jännittävään finaaliin 1. joulukuuta. Kilpailun voiton vei näyttelijä Christoffer Strandberg. 

Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailun voittaja Christoffer Strandberg kertoi MTV Uutiselle heti kruunauksen jälkeen, että on kiitollinen voitostaan.  

– En tiedä, mitä sanoa. Olin todella kiitollinen tästä viimeisestä tuomarinumerosta. Helena (Ahti-Hallberg) toi siihen sellaista valoa ja leikkisyyttä. Se oli hyvä lisä. Siihen oli hyvä lopettaa, Strandberg sanoi. 

Strandberg kertoi, että hänen perheensä ja puolisonsa olivat usein paikan päällä yleisössä tukemassa häntä. Niin myös finaalissa.

– Perhe oli täällä mukana tsemppaamassa. Tällä kertaa yritin olla katsomatta heitä, koska heidän jännitys tarttuu herkästi minuun. Nyt puolisoni voi vihdoin syödä sunnuntaisin. Hän on jännittänyt niin paljon puolestani, että ei ole saanut ruokaa alas, Strandberg paljasti.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa!

Lue myös:

    Uusimmat