Mainos

Tanssii tähtien kanssa -finaalilähetyksellä ennätysyleisö

Kaikkien aikojen tiukimmaksi tituleerattu Tanssii tähtien kanssa -finaali päättyi eilisiltana Antti Tuiskun ja Anna-Liisa Bergströmin voittoon. Suora finaalilähetys Helsingin Herttoniemestä sisälsi suuria tunteita, glamouria ja loisteliaita tanssiesityksiä.

Lähes kaksituntisen finaalin keskikatsojamäärä oli 1 432 000 ja sen katseluosuus oli yli 60 prosenttia, eli tv:n katsojista yli 60 prosenttia katsoi Tanssii tähtien kanssa -lähetystä. Kilpailun ratkaisuhetkillä keskikatsojamäärä nousi 1,8 miljoonaan - korkeammaksi kuin kahtena edellisenä kautena.

Viides Tanssii tähtien kanssa -kausi esitettiin ensimmäistä kertaa syksyllä kevään sijaan. Ohjelmajohtaja Jorma Sairanen on erittäin tyytyväinen suosikkiohjelman viidennen kauden menestykseen:

- MTV3 ei voisi olla tyytyväisempi Tanssii tähtien kanssa -ohjelman menestykseen tänä syksynä, sillä ohjelmaa seurasi yli 3,5 miljoonaa suomalaista. Siirto keväästä syksyyn onnistui yli odotusten ja koko kausi on ollut täynnä hienoja suorituksia ja visuaalista loistokkuutta. Tanssii tähtien kanssa on ollut kiistatta vuoden ainoa todella suuren luokan viihdeohjelma.

Viimeinen Tanssii tähtien kanssa -jakso nähdään ensi sunnuntaina. Silloin seurataan Antti Tuiskun taivalta kisan voittoon.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.