Tanskan tähtihyökkääjä palasi lauantai-illan painajaismaisiin tunnelmiin, lähetti sydämellisen viestin Christian Eriksenille – "Yksi elämäni pelottavimmista hetkistä"

5:23
Tanskan jalkapalloliitto antoi sunnuntaina lisätietoja Christian Eriksenin tilasta.

Tanskan tähtihyökkääjä Martin Braithwaite avasi Twitter-tilillään tuntemuksiaan lauantaisen EM-kisaottelun pelottavista tapahtumista.

Koko jalkapallomaailma järkyttyi, kun Tanskan tähti Christian Eriksen tuupertui kentän pintaan kesken Suomea vastaan pelatun ottelun. Erikseniä jouduttiin elvyttämään ja lopulta tanskalainen saatiin jälleen tajuihinsa.

Eriksenin joukkuetoverit seurasivat tilannetta järkyttyneinä. Joukkuetoverin lyyhistyminen oli jokaiselle pelottava kokemus. Tanskan Martin Braithwaite avasi tuntojaan Twitter-tilillään.

– Eilisilta oli yksi elämäni pelottavimmista hetkistä. Minun ajatukseni ovat Christianin, hänen vaimonsa, lastensa ja perheensä luona. Olen kiitollinen, että hänen tilansa on vakaa ja hän on elossa. Juuri nyt vain sillä on merkitystä. Toivottavasti näemme pian ystäväni, Braithwaite kirjoittaa.

Tuoreimpien tietojen mukaan sydänpysähdyksen saanut Eriksen voi olosuhteisiin nähden hyvin ja on yhä sairaalassa. Syitä äkilliselle sydänpysähdykselle ei ole vielä löytynyt.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja