Tanskalaiskeksijä myöntää paloitelleensa Kim Wallin ruumiin

Ruotsalaistoimittaja Kim Wallin murhasta epäilty tanskalaiskeksijä Peter Madsen myöntää paloitelleensa Wallin ruumiin. Hän kuitenkin kiistää yhä tappaneensa Wallin. Nyt hän tarjoaa Wallin kuolinsyyksi häkämyrkytystä. Asiasta kertoo Expressen.

Kööpenhaminan poliisi kertoi tänään uusia tapaukseen liittyviä tietoja.

Poliisin mukaan Madsen on myös antanut kokonaan uuden selityksen Wallin kuolemalle. Nyt Madsen sanoo toimittajan kuolleen häkämyrkytykseen sukellusveneen sisällä. Madsen sanoi itse olleensa veneen kannella kuoleman aikaan.

Madsenin tutkintavankeutta jatkettiin tänään 15.11. asti. Hän on ollut vangittuna elokuusta asti. Hän on toistuvasti kiistänyt tappaneen Wallin tai paloitelleensa ruumiin, mutta myöntänyt "haudanneensa" tämän mereen. Madsen on pitänyt kiinni selityksestään, että Wall kuoli jonkinlaisessa onnettomuudessa. Aiemmin hän on muun muassa sanonut Wallin kuolleen painavan luukun putoamisen aiheuttamiin päävammoihin.

Poliisin mukaan kuulustelu, jossa Madsen myönsi paloittelun, tehtiin 14.10. Samassa yhteydessä Madsen kertoi häkämyrkytysselityksensä.

Kööpenhaminan poliisi sanoi myös, että Madsenin oikeudenkäynnin alustavaksi alkamispäiväksi on asetettu 8.3.2018.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja