Mainos

Tänään se alkaa! Kuusi rohkeaa sinkkua menee jälleen sokkona naimisiin

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa jälleen kuusi rohkeaa sinkkua astelee alttarille kohtaamaan tulevan puolisonsa.

Rakastettu Ensitreffit alttarilla -ohjelma saa jatkoa tänään tiistaina 5. syyskuuta 2017, kun uudet kausi ja uudet parit valloittavat ruudun. Kolme asiantuntijaa on jälleen seulonut läpi suuren hakijajoukon ja muodostanut heidän mielestään kolme parhaiten yhteen sopivaa paria.

– Minun mielestäni tänä vuonna on ollut hyvin persoonallisia hakijoita, mutta eri tavalla kuin eri vuosina. Hyvin itsenäisiä ja erittäin valmiita sitoutumaan, psykologi ja kirjailija Tony Dunderfelt analysoi valintaprosessia.

– He ovat katsoneet itseään peiliin ja ovat tietoisia omista heikkouksistaan ja vahvuuksistaan sekä siitä, mitä he voivat tuoda suhteeseen ja mitä on kohtuullista odottaa kumppanilta, seksuaaliterapeutti Elina Tanskanen jatkaa.

Kuusi ohjelmaan valittua sinkkua antavat kohtalonsa asiantuntijoiden käsiin ja tapaavat tulevan puolisonsa ensimmäistä kertaa avioliiton solmimisen kynnyksellä.

– Se, että meidän osallistujat ovat valmiita menemään tuntemattoman kanssa naimisiin, kertoo, että he ovat mielettömän rohkeita. He uskovat ja luottavat meihin ja ennen kaikkea he uskovat rakkauteen, Tanskanen kiteyttää.

Katso yllä olevalta videolta esimakua uudesta kaudesta.

Ensitreffit alttarilla tiistaisin klo 21 AVAlla.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.