Tämän ikäisinä julkkistähdet menettivät neitsyytensä

Examiner.com keräsi yhteen tiedon siitä, milloin julkkistähdet menettivät neitsyytensä. Kuka hyppäsi sänkyyn jo 13-vuotiaana, entä kuka vasta 24-vuotiaana?

Angelina Jolie menetti neitsyytensä ollessaan 14-vuotias. Tunteita kyseissä tapahtumassa ei kuulemma pahemmin ollut.

Brooke Shields oli päässyt jo kypsään ikään menettäessään neitsyytensä. Hän oli nimittäin 22-vuotias. Shields on tosin harmitellut sitä, että odotti niin kauan tapahtumaa.

Daniel Radcliffe menetti neitsyytensä Amy Byrnelle, joka oli tuolloin 23-vuotias. Daniel oli itse 16-vuotias. Mitähän viranomaiset olisivat asiasta tuumanneet, jos juttu olisi tullut silloin ilmi?

Laulaja Fergie oli täyttänyt 18 vuotta menettäessään neitsyytensä. Fergie on kertonut, että hänellä on erittäin voimakas libido ja sen vuoksi hän joutui hillitsemään itseään, ettei olisi harrastanut seksiä nuorempana. Moinen vaati Fergien mukaan rutkasti tahdonvoimaa.

Maailman seksikkäin mies Johnny Depp oli 13-vuotias menettäessään neitsyytensä.

Myös Kelly Osbourne menetti neitsyytensä saman ikäisenä. Kelly oli nuorena vakuuttunut siitä, että tulisi moisen johdosta raskaaksi. Tosin hänellä ei omien sanojensa mukaan silloin vielä ollut edes ilmaantunut kuukautisia.

Hurmurinäyttelijä Matthew McConaughey oli neitsyyden menettäessään 15-vuotias.

Maailman seksikkäimmäksi naiseksi useasti tituleeratunMegan Foxin mukaan hänen ensimmäinen kertansa oli ihan mukavan tuntuinen kokemus, sillä hän oli silloin korviaan myöten rakastunut. Ikää hänellä oli tuolloin 17 vuotta.

Paris Hilton oli ensimmäisessä yhdynnässään 15-vuotiaana. Kaverina hänellä oli Tori Spellingin veli Randy, joka sai viedä Hiltonin neitsyyden kahden kuukauden seurustelun jälkeen.

Sienna Miller harrasti yhdyntää ensimmäisen kerran 16-vuotiaana. Tapahtumapaikkana oli oma koti, sillä hänen äitinsä vaati, että seksiä on ehdottomasti harrastettava kotona, jos sitä aikoo ylipäätänsä harrastaa.

Tina Fey on Brooke Shieldsin kanssa tällä listalla melkoisen harvinainen tapaus, sillä myös hän menetti neitsyytensä vasta aikuisella iällä. Fey oli tuolloin 24-vuotias.

Woody Harrelson kertoi ensimmäisestä kerrastaan, että kumpikaan osapuoli ei silloin oikein tiennyt, mitä he olivat tekemässä. Hetki oli kuitenkin hyvin kiihkeä, kunnes tytön vanhemmat tulivat kotiin ja saivat nuorukaiset rysän päältä kiinni. Tämä todella ikimuistoinen hetki tapahtui miehen ollessa 17-vuotias.


Teksti: Kari Heusala

Kuvat: Getty Images

Lähde:Examiner

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja