Tämä Walesin maalivahdin holtiton karatepotku löi alkutahdit – Iran täräytti sensaatiomaisen voitto-osuman lisäajan viime minuutilla

Walesin maalivahdilta karmea virhearvio – karatepotkusta kisojen enismmäinen punainen kortti 1:29
Katso videolta Wayne Hennesseyn karu virhearvio – palkinnoksi tuli punainen kortti.

Wales ja Iran esittivät todella tiukan väännön pisteistä MM-kisoissa perjantaina.

Jalkapallon MM-kisat
20.11.–18.12.

MTV ja C More esittivät MM-turnauksesta 22 ottelua suorina lähetyksinä!

Pelin ylivoimaisesti hurjin tilanne tapahtui aivan ottelun lopussa, kun maalivahti Wayne Hennessey lähti seikkailemaan kauas maaliltaan ja monotti haahuilunsa jälkeen iranilaishyökkääjää karatepotkulla suoraan käkättimeen.

Tuomari nosti tilanteesta ensin keltaisen kortin, mutta videotarkistuksen jälkeen Hennessey joutui katselemaan punaista.

Katso räväkkä tilanne pääkuvan videolta.

Wales joutui pelaamaan loppuottelun vajaamiehisenä, mutta Iran ei vaikuttanut saavan tarpeeksi vaarallisia tilanteita aikaan. Minuutti ennen lisäajan päättymistä kuitenkin rävähti. Roozbeh Chesmi jysäytti painavan laukauksen Walesin maalin alanurkkaan noin 20 metristä ja juhlat olivat valmiit.

Katso Chesmin upea osuma alla olevalta videolta.

Sensaatiomainen voittomaali – Iran jyräsi voittoon Walesista 9. minuutin lisäaikamaalilla 1:30

Iran voitti ottelun lopulta 2–0, kun Ramin Rezaeian sujautti pallon maaliin komealla nostolla.