Tämä upea kesämökki valloitti tv-katsojat: "Historian havinaa, upea piha, kekseliäs sisustus!"

Suomen kaunein koti: Kesämökit -ohjelman voittaja on valittu. 

Suomen kaunein koti: Kesämökit -ohjelman voiton nappasi Martti Uotilan ja René Wilénin valloittava keräilyhengessä sisustettu mökki Akaasta. Kaikkiaan sarjassa esiteltiin 30 erilaista ihanaa kesäkotia eri puolelta Suomea. Mökkejä oli moneen makuun perinteisistä mummonmökeistä hulppeisiin huviloihin.

Suomen kaunein koti -asiantuntijat toimittaja Hanna Sumari, arkkitehti Sini Rainio ja sisustusarkkitehti Tero Pennanen äänestivät ehdokkaiden joukosta kymmenen finalistia, joista katsojat saivat äänestää oman suosikkinsa voittajaksi. Voittajamökki sai selvän enemmistön äänistä, ja palkkioksi 10 000 euroa omien mökki- ja sisustushaaveiden toteuttamiseen.

– Kyllähän tämä tuntuu mahtavalta. Olemme kiitollisia kaikille äänestäjille. On ollut ihana huomata, että myös muut ovat tykänneet mökistämme. Voitto oli aikamoinen yllätys – erilaisia ja upeita mökkejä oli niin paljon, Wilén kuvailee tunnelmia voiton ratkettua.

– Ensimmäisenä järjestämme suuret juhlat naapurustolle ja ystäville. He ovat kannustaneet meitä ja olleet tässä mukana. Sen jälkeen voittorahoja käytetään huoltotöihin: mökki kaipaa uutta maalia ja ikkunoita pitäisi huoltaa, luettelee Uotila. 

Mökin kekseliäs sisustus ja upea pihapiiri valloittivat äänestäjät täysin. 

– Sisustus on persoonallinen ja sisustuselementit ajan kanssa hankittuja. Näkee, että mökillä vietetään ihanaa ja kaunista aikaa ystävien kanssa.

– Kaunis, perinteinen mökki, joka kutsuu rentoutumaan. Upeasti mietityt yksityiskohdat ja rauhallinen tunnelma.

– Kunnostettu ja remontoitu vanhaa kunnioittaen tuoden sopivasti nykyaikaisia trendejä mukaan. Pihapiiri on kaunis ja viihtyisä.

– Historian havinaa, upea piha, kekseliäs sisustus!

Katso kuvat kohteesta: 

SKKK_Eps1_Akaa_paamokki_Kuvaaja_Emmi_Heijari (1)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja