Tämä rujo polvitaklaus tutkintaan, toinen junttaus jysähti päähän – kurinpidolla kiirettä

SaiPan Jonne Tammelan raju polvitaklaus etenee kurinpidon käsiteltäväksi 2:06
Jonne Tammelan taklaus osui suoraan TPS:n Lukas Wernblomin polveen.

SaiPan Jonne Tammelan polvitaklaus perjantain TPS-ottelussa etenee Liigan kurinpidon käsiteltäväksi.

Tammela taklasi TPS:n Lukas Wernblomia ottelun kolmannessa erässä niin, että pelaajien polvet osuivat yhteen. Tammelalle tuomittiin tilanteesta 5 minuutin jäähyn lisäksi pelirangaistus.

Katso tilanne pääkuvan videolta.

Taklauksen kohteeksi joutunut Wernblom oli ottelun hahmo. Hän oli mukana jokaisessa TPS:n maalissa, kun turkulaiset ottivat kamppailusta 4–1 voiton. Wernblom kirjautti pelistä tehopisteet 1+3.

Taklaus päähän

Liigan kurinpito sai tekemistä myös kierroksen toisesta ottelusta, kun JYPin Aaro Vidgrenin taklaus osui KalPan Jaakko Rissasta päähän.

Voit katsoa tilanteen alla olevalta videolta.

Vidgrenille tuomittiin tilanteesta videotarkistuksen jälkeen 5 minuutin jäähy ja pelirangaistus. KalPa voitti JYPin lukemin 5–1 ja synkensi jyväskyläläisjoukkueen tuskaista ahdinkoa.

JYPin Aaro Vidgren ajettiin kentältä tämän taklauksen jälkeen – kohteena KalPan ykkössentteri Jaakko Rissanen 0:18
Aaro Vidgrenin taklaus eteni kurinpidon käsiteltäväksi.