Tämä reaktio kertoo paljon – kuva Huuhkajien pelaajista Joel Pohjanpalon historiallisen maalin jälkeen

8:55
Video: Christian Eriksenin sairauskohtaus keskeytti ottelun, Huuhkajat löi EM-avauksessaan Tanskan Joel Pohjanpalon maalilla.

Joel Pohjanpalo puski Suomelle historiallisen maalin 1–0-voitossa Tanskaa vastaan jalkapallon EM-kisoissa. Riehaa osuma ei kuitenkaan Huuhkajien pelaajissa aiheuttanut.

Suomen miesten jalkapallomaajoukkue mitteli lauantaina historian ensimmäisen arvokisaottelunsa, jossa vastassa oli Kööpenhaminassa kotiyleisönsä edessä Tanska. Suomi lähti B-lohkon otteluun selkeänä altavastaajana, ja peli olikin Huuhkajilta pitkät pätkät puolustustaistelua.

Huuhkajat onnistui ottelun ainoassa maalintekoyrityksessään, kun Joel Pohjanpalo puski Jere Urosen vasemmalta antamasta keskityksestä pallon häkkiin. Se riitti lopulta sensaatiomaiseen voittoon, kun Suomen maalivahti Lukas Hradecky pysäytti Pierre-Emile Höjbjergin antaman rangaistuspotkunkin.

Suomen pelaajien reaktioissa maalin jälkeen näkyi kuitenkin, mitä avausjaksolla oli tapahtunut. Tanskan keskikenttätähti Christian Eriksen lyyhistyi kentälle, ja hänelle annettiin sydänhierontaa. Eriksen vietiin sairaalaan, ja moni pelkäsi nähdyn perusteella pahinta.

Huuhkajat ei juhlinutkaan ensimmäistä arvokisamaaliaan riehakkaasti. Joel Pohjanpalo kertoikin heti pelin jälkeen Ylen tv-haastattelussa, että päällimmäisenä hänellä oli mielessä Christian Eriksenin tila.

Tuoreiden tietojen mukaan Eriksen on onneksi tajuissaan ja kunnossa, ja hän ehti olla ennen pelin jatkamista keskusteluyhteydessä Tanskan pelaajiin.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja