"Tämä paha poika kun parkkeeraus Helsinki edustaan" – Putinin trollibotin "Jarmo Virtasen" sotalaivafantasiat menivät pahanpäiväisesti pieleen

Puolustusvoimien viestinnässä työskentelevä Jere Paldanius irvailee Venäjän trolleille viestipalvelu X:ssä. 

Paldanius on julkaissut kuvia venäläisen trollitilin viestistä, jossa "Jarmo Virtasena" esiintyvä hahmo on julkaissut kuvan venäläisestä suuresta sotalaivasta saatesanoin: ”Komea laiva. Tämä paha poika kun parkkeeraus Helsinki edustaan niin mitä Suomalaiset voivat tehdä? Ei Nato teitä silloin enää auta. Venäjän karhun kanssa ei pidä alkaa hippa leikki".

Trollitilin viestiin on vastannut suomalainen käyttäjä Jussi Seppälä, joka liitti vastaukseensa kuvan samasta sotalaivasta, jonka piipusta nousee kuvassa sysimustaa savua. Seppälä kirjoittaa saatteena, että kyseinen laiva on parkkeerannut jo Murmanskiin, luultavasti lopullisesti.

Kuvassa esiintyy venäläinen lentotukialus Amiraali Kuznetsov, joka on tunnettu levittämästään sakeasta savupilvestä. Alus on kärsinyt palvelushistoriansa aikana erilaisista ongelmista ja kommelluksista.

Aluksella on syttynyt tuhoisia tulipaloja, ja telakalla sen päälle kaatui nosturi aiheuttaen suurta tuhoa. Laivalla on ollut myös ongelmia koneidensa kanssa. Syyriaan tukialus lähti sotimaan vuonna 2016 hinaajien vetämänä.

Jussi Seppälän irvailu venäläislaivasta sai venäläisen trollitilin pasmat pahemman kerran sekaisin. Tilille ilmestyi englanninkielinen vastaus, jossa pahoiteltiin, ettei tilin tekoäly ymmärrä sille esitettyä kommenttia.

"Sorry! I didn't get that! My AI Engine did not find a good enough match to your query. Could you try to rephrase your question?"

– Tekoäly ei ihan vielä mahdollista Jarmon täydellistä trollaamista #sorryididnotgetthat, kuittaa Puolustusvoimien Jere Paldanius.

Amiraali Kuznetsovilla uhkailulla on myös toinen huvittava nyanssi. Alusta on nimittäin aikoinaan rakennettu ukrainalaisella telakalla Neuvostoliitossa.

Kitkerää mustaa savua syyttävästä venäläislaivasta voi lukea lisää täältä: Venäjän laivaston "ylpeydellä" on huomiota herättävä tuntomerkki

Video tallensi, kuinka Ukraina iskee Venäjän juoksuhautoihin 1:21
Katso myös: Video tallensi, kuinka Ukraina iskee Venäjän juoksuhautoihin.

Lue myös:

    Uusimmat