Tämä on Gwen Stefanin kauneuden salaisuus

No Doubt -yhtyeen keulakuva on punannut huulensa viininpunaisella huulipunalla niin kauan kuin hänet muistetaan julkisuuden valokeilasta, eikä platinainen pääkään ole vaihtanut kuin kerran väriä. Gwen Stefani luottaa tuttuun ja turvalliseen upean ulkonäkönsä suhteen.

42-vuotias näyttävä musiikkimaailman kaunotar Gwen Stefani löysi tutun ja turvallisen huulipunasävynsä jo 17-vuotiaana. Tähän päivään mennessä laulajattarelle ei ole syntynyt tarvetta vaihtaa tuttua sävyä uuteen.

– Kun olin 17-vuotias, isoäitini osti minulle lahjaksi paketin, jossa oli monia erivärisiä huulipunia. Yksi niistä oli viininpunainen, Stefani muistelee InStyle-lehden haastattelussa.

Vaikka valinnanvaraa olisi ollut, tarttui laulajatar tuolloin ensimmäisenä juuri viininpunaiseen sävyyn.

– Laitoin viininpunaista huulipunaa huuliini ja vilkaisin itseäni auton taustapeilistä. Totesin, että näytän hyvältä ja olen käyttänyt samaa sävyä siitä asti, Stefani hymyilee.

Platinablondi laulajatar ei ole tehnyt sen kummempia kokeiluja myöskään kampausrintamalla. Laulajatar on vain kerran kokeillut muuta väriä kuin kirkkaanvaaleaa, jossa hänet on totuttu näkemään.

– Minä olin hetken punapää. Kun palasimme No Doubtin ensimmäiseltä kiertueelta, pelkäsin, että minut tunnistetaan. Siksi värjäsin hiukseni, mutta vihasin niitä sydämeni kyllyydestä, Stefani kertoo.

Kokeilun jälkeen Stefanin hiukset värjättiin jälleen vaaleiksi. Siitä saakka laulajatar on nähty tutuissa vaaleissa hiuksissa.


Lähde: Contactmusic

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja