Mainos

Tämä huippukaunotar on vuoden nainen

Cheryl Cole on valittu vuoden naiseksi. Kaunotar on kokenut viime aikoina kovia, mutta tähteä hemmotellaan nyt mairittelevilla titteleillä.

Cheryl Cole, Kuva: Wireimages/AOP

Cheryl Cole, Kuva: Wireimages/AOP

Vuoden naiseksi valinta hiveli Cherylin itsetuntoa. "Olen niin ylpeä nimeämisestäni vuoden naiseksi. On hienoa olla täällä kaikkien näiden lahjakkaiden naisten kanssa", hän kertoi. Cheryl oli valinnut juhlaan päälle Julien Macdonaldin asun ja tunnusti, että laittautuminen juhlaan oli kestänyt koko päivän.

Cheryl Cole, Kuva: Wireimages/AOP

Cheryl tuli tunnetuksi jo vuonna 2002 tyttöbändi Girls Aloudin jäsenenä, mutta hän on onnistunut myös soolourallaan. "Fight For This Love" -kappale on suuri hitti Suomessakin.

Cheryl on myöntänyt, että varsinkin uransa alkuaikoina hän koki paineita painostaan. Laulaja pakotti itsensä Atkinsin dieetille, vaikka olo oli sen aikana kamala.

Wireimage

Getty Images

Cherylin valinta vuoden naiseksi ei ollut yllätys, sillä naista on hemmoteltu viime aikoina monilla eri titteleillä. Hänet on valittu vuoden tyyli-ikoniksi, hän on koristanut Voguen ja Ellen kantta ja miehet ovat valinneet hänet FHM-lehdessä seksikkäimmäksi naiseksi. Tämän vuoden maaliskuussa kauneusleikkauksista kertova Good Surgeon Guide valitsi Cherylin vuosikymmenen inspiroivimmaksi naiseksi.

Cheryl Cole, Kuva: Wireimages/AOP

Cheryl on todellinen kaunotar, mutta ulkonäkö ei ole säästänyt häntä mieshuolilta. Nainen erosi miehestään, jalkapalloilija Ashley Colesta tänä keväänä, kun tämä jäi kiinni pettämisestä. Tätä ennen Cheryl yritti pitkään vakuutella, että suhteessa on kaikki hyvin.

Ero oli kuitenkin väistämätön. Välirikon jälkeen Cheryl on kertonut haluavansa möhömahaisen miehen.

Cherylin elämä näyttää valoisalta ilman miestäkin. Tähti aikoo ottaa takaisin tyttönimensä Tweedyn. Elämä alkaa luultavasti taas maistua hyvältä, sillä Cherylin on kerrottu suunnittelevan erojuhlia.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuvat: Wireimages/AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.