Mainos

Tämä älypuhelin tekee Androidin uuden suorituskykyennätyksen

Xiaomi tulee julkistamaan uuden lippulaivaälypuhelimensa Mi 5s:n ensi viikolla, 27. syyskuuta.

Nyt tulevan huippupuhelimen ennakkokampanja on täydessä käynnissä ja sen osana Xiaomi on julkaissut Kiinassa oheisen kuvan, jonka 164 119 -merkintä viittaa Mi 5s:n AnTuTu-suorituskykytestissä saavuttamaan pistemäärään josta nähtiin jo aiemmin vuoto.

Mi 5s:n sisuksista tulee löytymään Qualcommin uusi Snapdragon 821 -järjestelmäpiiri ja 6 gigatavua RAM-muistia. Näillä avuin se on loikkaamassa kärkipaikalle Android-puhelinten suorituskyvyssä AnTuTulla mitattuna. Mi 5s:n ylittämät 164 000 pistettä lyövät myös niukasti eilen julkistetun toisen kiinalaisvalmistajan LeEcon uuden Le Pro 3 -puhelimen lukeman, joka jäi vajaaksi 164 000 pisteestä. Myös LeEco Le Pro 3:sta löytyy Snapdragon 821.

Aiempaa korkeammin kellotaajuuksin varustettu järjestelmäpiiri nostaa testitulosta karkeasti vajaalla 25 000 pisteellä aiempaan Snapdragon 820:een verrattuna.

Kun huomioon otetaan muutkin kuin Androidit, on Applen uusi iPhone 7 kuitenkin selkeä ykkönen AnTuTun suorituskykymittauksessa. Se saavuttijo yli 178 000 pisteen lukemat.

Snapdragon 821:n tuoman suorituskyvyn ohellaXiaomi Mi 5s:ään odotetaan muutenkin vakuuttavia teknisiä ominaisuuksia. Näytön koon pitäisi olla 5,15 tuumaa ja tarkkuuden 1920×1080 pikseliä. Tallennusmuistia on jopa 256 gigatavua ja akun kapasiteetiksi on huhuttu 3 490 milliampeerituntia. Käyttöjärjestelmänä olisi Android 6.0 Marshmallow varustettuna Xiaomin omalla MIUI 8 -käyttöliittymällä.

Taakse odotetaan 16 megapikselin kameraa, optisella kuvanvakaimella ja f/1,8-aukolla.

Lisäksi mukaan on tulossa uudenlainen sormenjälkitunnistinja näyttöön paineentunnistus eli Applen 3D Touchia vastaava toiminnallisuus.

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.