Tältä näyttää Lissabonin lämpöön rakennettu suomalainen talvimaa: "Moni paikallinen ei ole aiemmin nähnyt lunta ja jäätä tai kokenut pakkasta ihollaan"

Tältä näyttää Lissabonin lämpöön rakennettu suomalainen talvimaa –"Moni paikallinen ei ole aiemmin nähnyt lunta ja jäätä tai kokenut pakkasta ihollaan" 2:31

Aiemmin kerroimme suomalaisyrityksestä, joka aikoi pystyttää suomalaisen talvimaan keskelle Lissabonin lämpöä. Katso, miltä sen upeat jääveistokset näyttävät valmiina!

Suomalaisfirma Frozen Innovations Oy on onnistunut myymään suomalaisen talvimaiseman Portugaliin. Lähes kaksi kuukautta kestävä talvi luotiin telttaan, joka on jäähdytetty pariin pakkasasteeseen.

Avajaisia vietettiin marraskuun lopulla, minkä jälkeen ihmettelyä on riittänyt. Moni paikallinen ei ole ikinä ennen nähnyt lunta ja jäätä tai kokenut pakkasta ihollaan.

– Pelkästään kylmä on jo konkreettinen elämys, kuten myös lumi ja jää, kertoo yrityksen toimitusjohtaja Taavi Heikkinen

Sisältä löytyy Lapin maisemista löytyviä eläimiä jääveistosten muodossa, lumisadekone, jonka alla voi kokeilla, miltä nenänpäähän leijaileva lumihiutale tuntuu, sekä lumipallojen heittopiste.

Rakennusvaiheessa on huomioitu sekin, että moni kävijä haluaa ikuistaa paikan päältä kuvia sosiaaliseen mediaan ladattavaksi. Itsestään voi ottaa kuvan jäisen lasikuution sisällä.

Suomalaisyritys vei keinotekoisen talven Portugaliin 1:27

Lue myös:

    Uusimmat