Tältä näyttää kierivä hodari ja kaalikääryle – Love Island -saarelaiset esittelevät uimahyppytaitojaan hillittömällä videolla

Love Island Suomi -saarelaiset intoutuivat kisailemaan keskenään erikoisessa uimahyppykilpailussa. 

Love Island Suomi -saarelaiset ovat päässeet tutustumaan toisiinsa jo muutaman päivän ajan ja viettämään aikaa upean hulppeassa villassa Espanjan auringon alla. Saarelaiset ovat alkaneet keksiä villassa päivää paistatellessaan jo omaakin ohjelmaa itselleen, ja eräänä päivänä sinkut päättivät laittaa pystyyn oman kilpailunsa. 

Mikä olisikaan parempaa paahtavan auringon alla, kuin virkistävä uimahyppykisa? Villalla nähtiin, kuinka JenniNea ja Nikita asettuivat toisiaan vastaan tiukkaakin tiukemmassa taistossa siitä, kuka hallitsee kaikista upeimman uimahypyn. Kilpailun tuomareina toimivat SofiaEetu sekä Oliver.

Kilpailussa nähtiin upeita uimahyppytulkintoja muun muassa siitä, miltä näyttää "kierivä hodari", "kaalikääryle" sekä "silakka". 

– Voittaja julistetaan voittajaksi ihan sen perusteella, että hän on heittäytynyt tähän, hän on antanut kaikkensa, häntä sattuu tällä hetkellä, Sofia luetteli perusteita julistaessaan kilpailun voittajaksi Nikitan. 

Love Island Suomi klo 21 Subilla kuutena iltana viikossa ma-la.

C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, lukuunottamatta startti- ja finaalijaksoja.

Lue myös:

    Uusimmat