Tältä Ana De Armas näyttää Marilyn Monroena Netflixin uutuuselokuvassa

Kim Kardashian saapui muotiviikoille näyttävässä tyylissä 0:48
Kim Kardashian saapui muovitiikoille näyttävässä tyylissä

Ana De Armas on kuin ilmetty edesmennyt elokuvaikoni. 

Näyttelijä Ana De Armas, 34,  tekee roolin Marilyn Monroena Netflixin elokuvasovituksessa Blonde. Elokuva pohjautuu Joyce Carolin samannimiseen kirjaan, joka on osin fiktiivinen kuvaus Monroen elämästä.

Armas julkaisi hiljattain Instagram-tilillään kuvasarjan itsestään nimikkoroolihahmokseen pukeutuneena. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. 

– Blonde. Mikä kaunis unelma, teksti kuvan yhteydessä alkaa.

– Andrewn tavoitteet olivat alusta alkaen hyvin selvät – esitellä versio Marilyn Monroen elämästä hänen linssinsä läpi. Hän halusi maailman kokevan, miltä tuntuisi olla Marilyn Monroe, mutta myös Norma Jean. Minusta se oli rohkein, anteeksiantamattomin ja feministisin näkemys hänen tarinastaan, mitä olin koskaan nähnyt, Armas kirjoittaa. 

Luonnostaan tummalla Armaksella on Marilyn Monroelle tyypillinen platinanvaalea kampaus. Hänellä nähdään myös samanlaisia asuja kuin mitä Monroella nähtiin esimerkiksi hänen elokuvissaan.

Ensimmäisessä kuvassa Armaksella on yllään valkoinen lyhythihainen body, jollaisia Monroe käytti usein erilaisissa kuvauksissa. Toisessa kuvassa Armas istuu sohvalla valkoisissa capriceissa ja mustassa paidassa. Kuva jäljittelee Alfred Eisenstaedin vuonna 1953 ottamaa valokuvaa Marilyn Monroesta rentoutumassa kotisohvalla kirjan kanssa. Kuvasarjan viimeisessä kuvassa Armas on pukeutuneena violetinsävyiseen iltapukuun, johon kuuluvat samansävyiset hansikkaat. Marilyn Monroella on samanlainen asu elokuvassa Kuinka miljonääri naidaan

Marilyn Monroe oli yhdysvaltalainen laulaja, malli ja elokuvatähti. Hän on kaikkien aikojen tunnetuimpia filmitähtiä ja seksisymboleita. Hän oli syntymänimeltään Norma Jeane Mortenson, mutta hänen nimensä vaihdettiin kun hänen uransa alkoi. Marilyn Monroe kärsi elämänsä aikana päihderiippuvuudesta ja mielenterveysongelmista. Marilyn Monroe kuoli epäselvissä olosuhteissa vuonna 1962 vain 36-vuotiaana.

Netflixin on tarkoitus julkaista Blonde tämän vuoden syyskuussa. Ana De Armaksen lisäksi rooleissa nähdään Adrien Brody, Bobby Cannavale ja Julianne Nicholson. Elokuvan tuotantotiimiin kuuluvat puolestaan Bratt Pitt sekä Dede Gardner

Lue myös:

    Uusimmat