Tälläkö estetään seksi olympiakylässä – Tokion pahvisänky laitettiin kovalle koetukselle

Virallisesti Tokion olympiasängyt valmistettiin pahvista sen vuoksi, koska sitä voidaan kierrättää helposti. Toiset taas nostivat esille syyn, että urheilijat välttäisivät fyysistä kontaktia sänkyn "heikon" kestävyyden vuoksi. Israelin baseballmaajoukkue päätti testata, kuinka kestävä pahvisänky on oikeasti.

Olympialaisten pahvisängyt saivat Tokion kisojen alla suurta huomiota ja myös Suomen joukkueen purjehtija Tuuli Petäjä-Siren testasi sängyn kestävyyttä. Israelin joukkueen Benny Wanger julkaisi TikTokissa videon, jossa hän hyppii joukkuetovereineen sängyllä.

Wagner meni aluksi yksin hyppimään sängyllä ja aina mukaan tuli yksi lisää, jos sänky kesti. Lopulta sängyllä oli yhdeksän pelaajaa hyppäämässä. Siinä kohtaa sänky antoi periksi. Videon lopussa näkyy, millaista jälkeä yhdeksän hengen hyppiminen tuotti sängylle.

Japanissa suhtauduttiin videoon kriittisesti. Monet pitivät sitä epäokunnioittavana. Wagner julkaisi tämän jälkeen uuden videopäivityksen, jolla pyysi anteeksi tapahtunutta. 

– Emme tarkoittaneet olla epäkunnioittavia. Olemme todella pahoillamme, jos joku loukkaantui. Halusimme vain näyttää, kuinka hyviä ja vahvoja olympiakylän sängyt ovat, Wagner kertoi videolla.

Israel eteni olympiaturnauksessa pudotuspelien toiselle kierrokselle asti, jolloin se hävisi Etelä-Korealle. 

Katso alta Israelilaistoimittaja Adar Gitsisin jakama video maansa baseballmaajoukkueen sänkytestistä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja