Olympiaurheilijat saavat seksin estävät sängyt – MM-mitalisti ärähtää: "Naurettavaa"

Tokion olympialaisten järjestäjät yrittävät kaikin tavoin estää koronaviruksen leviämisen, ja yhtenä keinona ovat erityiset seksin estävät sängyt. 

Tokion olympiakylän sängyt on valmistettu pahvimateriaalista – virallisen selityksen mukaan siksi, että sen kierrätys on helppoa. Tämä selitys ei ole kuitenkaan yksinään mennyt mediassa läpi.

Sängyt kestävät jopa 200 kilogramman painon, mutta ne eivät kansainvälisen olympiakomitean mukaan kestä äkkinäistä tai voimakasta liikettä. Esimerkiksi Entrepreneur-lehti on antanut Tokion olympiapunkille jo nimityksen "seksin estävät sängyt".

Kisajärjestäjien toimet seksin minimoimiseksi ovat muutenkin olleet huomattavia. Riossa viisi vuotta sitten kisaosallistujille jaettiin esimerkiksi noin 450 000 kondomia, noin 40 per osallistuja. Nyt kumeja jaetaan merkittävästi vähemmän, 160 000 kappaletta, ja urheilijoita on lisäksi kielletty käyttämästä niitä.

Olympialaisiin osallistuvia urheilijoita on ylipäätään ohjeistettu välttämään kaikkea tarpeetonta fyysistä kontaktia.

"Ei tule toimimaan"

Karmea takaisku: Yleisön pääsy Tokion olympialaisiin kielletään hätätilan vuoksi – ulkomaantoimittaja kertoo, mistä on kyse 5:02
Yleisön pääsy Tokion olympialaisiin kiellettiin hätätilan vuoksi – ulkomaantoimittaja kertoo, mistä on kyse.

Sisäratojen kaksinkertainen MM-mitalisti, dopingista urallaan kärynnyt entinen pituushyppääjä Susen Tiedtke ei usko, että olympialaisten sängyt estävät seksin harrastamista.

– Seksikielto on naurettava. Se ei tule toimimaan. Seksi on aina juttu olympiakylän sisällä, saksalainen paalutti Bild-lehdelle.

Entinen yhdysvaltalainen jalkapallomaalivahti, kaksinkertainen olympiavoittaja Hope Solo arvioi aikanaan jopa 70–75 prosentin urheilijoista harrastavan seksiä olympialaisissa.

– Kun kyse on kerran elämässä -kokemuksesta, sitä haluaa rakentaa muistoja, liittyvät ne sitten seksuaalisuuteen, juhlimiseen tai kentälle. Olen nähnyt ihmisiä harrastamassa seksiä avoimesti ulkona, nurmella ja rakennusten välissä. Ihmisistä tulee likaisia, Solo kuvaili takavuosina ESPN:lle.

Tokion kesäolympialaiset käynnistyvät tulevana perjantaina.

Lue myös:

    Uusimmat