Tällaisia ovat kauheimmat kyläilijät

Onko sinulla koskaan ollut ongelmia sukulaistesi ja ystäviesi vierailujen suhteen? Jos vastaus kysymykseen on kyllä, saatat tunnistaa heidät tästä Guyism.com-sivuston listauksesta.

Sukulaisten ja ystävien vierailut ovat mukavia yllätyksiä, mutta ne saattavat myös kiristää hermojasi.

1. "Ole kuin kotonasi"

Tätä vierasta kehotit kerran olemaan kuin kotonaan, mutta valitettavasti hän on ottanut pyyntösi kirjaimellisesti. Jääkaapilla käydään itsenäisesti vähä väliä, television edessä rötkötellään jalat pöydällä ja likaisia vaatteita löytyy ympäri taloa.

Hän myös saapuu luoksesi milloin haluaa, sillä sinähän otat hänet aina avosylin vastaan?

2. Sotkija

Tämä vieras jättää vessanpöntön vetämättä, unohtelee kahvikuppeja ja pitsalaatikoita olohuoneeseesi ja levittelee matkalaukkunsa sisältöä ympäri taloa.

Jos kyllästyt keräämään hänen jälkiään, on helpompaa sanoa asiasta ystävällisesti, mutta suoraan.

3. Liian pitkään viipyvät vieraat

On mukavaa saada vieraita, kunhan he lähtevät joskus kotiinkin. Kun kyläily venyy pitkälle yöhön tai vierassänkyä lainataan useita viikkoja, voivat isäntäperheen hermot olla koetuksella.

4. Murheenkryyni

Tällä vieraalla ei ole koskaan elämä mallillaan ja sinä olet se henkilö, johon hän kerta kerran jälkeen tukeutuu. Sinun pienet murheesi eivät ole mitään hänen rinnallaan, eikä hän osaa koskaan nähdä asioiden positiivisia puolia.

Moni varmasti kuuntelee mielellään ystävien murheita, mutta se ei saa olla ainoa syy yhteydenpitoon.

Jos et saa millään ystäväsi ajatuksia pois surullisista asioista, eikä pelkkä kuuntelu auta, ehdota hänelle ammattiapua. Vaikka ensireaktio saattaa olla kiukunpuuska, siitä on hänelle lopulta enemmän hyötyä kuin kuukausien mittaisesta lohduttamisesta.

5. Kovaäänisiä lemmenleikkejä harrastavat vieraat

Toisten petipuuhien kuuntelu omassa kodissa keskellä yötä ei ole herkkua kenellekään. Jos vieraasi intoutuvat osoittamaan rakkauttaan liian äänekkäästi, voit vihjaista heille siitä hienovaraisesti seuraavana päivänä esimerkiksi aamiaispöydässä. Se saa useimpien himot hyytymään, tai ainakin hiljenemään.

Kysymys: Millaisia kokemuksia sinulla on vaikeista vieraista?

Lähde: Guyism.com

Kuvat: Shutterstock

Hannele Järvelä/ MTV3

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja