Tällainen on joukkotappelun aloittanut futisseura

Turun piirin 6. divisioonan jalkapallo-ottelu FC KyPSin ja FC Komarin välillä keskeytyi joukkotappelun puhjettua kesken pelin. Ottelu jouduttiin keskeyttämään kun Komarin maalivahti ryntäsi kesken pelin jo aiemmin kentältä poistetun pelaajan kimppuun.

Verkkosivuilla FC Komar kuvailee itseään näin:

- FC Komar on turkulainen, monikulttuurinen jalkapalloseura, joka pelaa taatusti rasismivapaata jalkapalloa. Meillä saavat pelata kaikki ihonväristä, kielestä ja uskonnosta riippumatta. Pyrimme tukemaan pelaajiemme kotoutumista Suomeen samalla kun arvostamme kunkin omaa kulttuurista identiteettiä.

- Monilla joukkueemme pelaajista on kurditausta, mutta Irakin ja Iranin lisäksi pelaajiemme juuret ovat olleet muun muassa Venäjällä, Somaliassa, Tunisiassa ja Suomessa. Varsin monella meistä on pakolaistausta. Nyt useilla meistä on jo Suomen kansalaisuus, joidenkin prosessi on kesken. Useimmilla on työ- tai opiskelupaikka; me olemme muun muassa puuseppiä, rakennusmiehiä, muurareita, laitosmiehiä, siivoojia, elektroniikkatyöläisiä, yrittäjiä ja opiskelijoita.

- Me tuomme ihmisiä yhteen, vahvistamme monikulttuurisuutta ja suvaitsevaisuutta. Mottomme on: Jalkapallolla parempaan maailmaan!

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat