Mainos

Taidetempaus meni pieleen – nainen roikkui tunteja alasti puussa

Taiteen tekeminen voi vaatia joskus suurempia uhrauksia kuin on ajatellut. Norjassa nykytaiteilija päätyi roikkumaan alasti puussa 3,5 tuntia sen jälkeen kun hänen kuvaamansa videoperformanssi menikin hieman pieleen. Tapauksesta uutisoivat The Local ja VG.

Hilde Krohn Huse oli kuvannut Hanging in the woods -nimistä videotaan Aukrassa sijaitsevassa metsässä.

Videolla Huse sitoi itsensä roikkumaan alasti köydellä puun oksasta. Kun kuvaaminen oli tarkoitus lopettaa, nainen huomasi, ettei hän saa itseään irti köydestä ja alas puusta.

– Video loppuu siihen, kun kamera sammuu. Olin kuitenkin siellä vielä 30 minuuttia sen jälkeen apua huutaen, Huse kertoi VG:lle.

– Voin pahoin, kun näin videon ensimmäisen kerran, koin kaiken uudelleen. Mutta nukuin yön yli ja tajusin, että video on ihan kelpo.


Husen pelasti puusta lopulta tämän ystävä, joka kuuli naisen huudot.

– Minulle on esiintyminen alasti kameran edessä on luontevaa, mutta hänelle minun vapauttamiseni oli ehkä hieman tavatonta, Huse totesi.

– Onneksi paikalle tuli joku, jonka tunnen.

Husen video on valittu esille arvostettuun Bloomberg New Contemporaries -näyttelyyn tuhansien hakijoiden joukosta. Tänä vuonna näyttelyssä on esillä kaikkiaan 37 taiteilijan töitä.

 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.