Mainos

Tähtivieraita: Heidi Kyrö

Matkalla huipulle

Elämään vakavasti suhtautuva, kunnianhimoinen Kauris ei aina saa ymmärrystä läheisiltään. Vaikka kyseessä on kohti huippuja ketterästi kiipeävä, melkein pystysuorat seinätkin sisulla selvittävä taituri, näkee ulkopuolinen helposti vain sen vuoren juurella mäkättävän version, joka vastaa hakee rohkeuttaan. Kärsivällinen ihminen löytää Kauriista määrätietoisen menestyjän, jossa on sekä jaloutta että lempeyttä. Kärsimätön olettaa, että tuo alkukankeudesta kärsivä, epävarmuutta ylisuorittamiseen piilotteleva otus on kaikki mitä Kauriista saa irti – ja erehtyy pahan kerran.

Yksi Kauriin tähtimerkin tunnettuja edustajia on laulaja Heidi Kyrö, joka iloisesti hymyillen myöntää olevansa monin tavoin tyypillinen Kauris ja on sinut myös oman kunnianhimonsa kanssa. Katkeruutta tai pelkoja Heidi ei halua mukanaan kantaa, vaan asettaa omat tavoitteensa rohkeasti pitkälle eteenpäin. Hän haluaa näyttää mihin pystyy, ja kiiruhtaa kohti korkeimpia huippuja ilman turhia pelkoja. Tukenaan hänellä on oma perhe, jonka kanssa Heidi on saanut testata niin siipiensä kantavuutta kuin juuriensa pysyvyyttäkin. Lopputuloksena on oman elämänsä ohjat tukevasti omiin käsiinsä ottanut, määrätietoinen nainen, jolle tie on auki taivasta myöten, mutta jolla on aina myös pesä minne palata maailmanvalloitusmatkoilta. Turvallisuuden tunne on Kauriille – ja Heidillekin - hyvin tärkeä.

Kauriiden ongelmana pidetään tunteitten ilmaisua. Oikeiden sanojen löytäminen sujuu Kauriilta oikein hyvin niin kauan kuin hänen ei tarvitse kertoa itsestään, mutta omien tunteittensa tulkkina hän pyrkii käyttämään tekoja. Hoivaa ja palveluksia ei vain aina osata tulkita tunteiksi, vaan niitä pidetään helposti itsestään selvyyksinä, saavutettuina etuina joita aletaan vaatia sen sijaan, että niitä osattaisiin arvostaa. Ja niin uhrautuva Kauris parka kokee rakkautensa torjutuksi tai halveksituksi.

Heidin kartalla tätä piirrettä vielä vahvistaa nousumerkki Skorpioni, joka tuo tullessaan syvät ja intohimoiset tunteet vailla luontevaa keinoa ilmaista niitä. Tästä ristiriidasta varmasti kumpuaa osa Heidin ilmaisuvoimasta. Laulujensa avulla hän pystyy kertomaan toistenkin Kauriiden ja Skorpionien puolesta niistä myrskyistä, joista ulkopuolisten on tyyneltä näyttävän ulkokuoren takaa vaikea mitään edes aavistaa.

Heidin kartta on kuitenkin hyvin positiivinen, voimakasta persoonaa ja johtajuutta korostava. Kakkoshuoneen vahva painotus näkyy Heidin elämässä niin voimakkaassa isäsuhteessa, omien yritysten tarkkana vetämisenä kuin valovoimaisena karismanakin. Menestyksen eväät on universumi tälle säkenöivälle tähdelle antanut, me voimme vain mielenkiinnolla seurata ihailevana yleisönä, että millaisen huipun hän seuraavaksi valloittaa. Kartan ohje Heidille on selvä: valitse itse oma polkusi ja anna kaikkien muiden jäädä sinne vuoren juurelle mäkättämään!

Teksti: Merja Hirvisaari

Kuvat: Merja Hirvisaari, www.heidikyro.fi

Kuuntele Kati Hyttisen haastattelut ennen ja jälkeen Heidin karttatulkinnan!

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.