Tähtipelaajan puheet paljastivat Kärppien pukukopissa muhivan kriisin – "Se on kuin painekattila"

SM-liigan nimimiehistö kyykkää pudotuspelien kynnyksellä – kaiken kukkuraksi päävalmentaja ja pelaajat riitelevät julkisesti: "Ei hyvä" 1:10
SM-liigan nimimiehistö kyykkää pudotuspelien kynnyksellä – kaiken kukkuraksi päävalmentaja ja pelaajat riitelevät julkisesti: "Ei hyvä"

Kovin odotuksin SM-liigakauteen lähtenyt Oulun Kärpät on lähellä kiepahtaa ulos kuuden parhaan joukosta pudotuspelien kynnyksellä. Tukkoisen pelaamisen lisäksi tähtipelaaja Ville Leskinen ja päävalmentaja Lauri Marjamäki ovat ajautuneet käymään kiivastakin sananvaihtoa julkisuudessa. Liigaviikko-ohjelma pureutui Kärppien tulehtuneen tilanteen taustoihin. Voit katsoa vuoropuhelun tässä jutussa olevalta videolta.

Kärppien tehokkaimpiin kuuluva Leskinen avautui viikonloppuna sanomalehti Kalevalle kaipaavansa enemmän vapauksia peliin. Joukkueen päävalmentaja Lauri Marjamäki vastasi Petopodi-podcastissa väitteisiin ja kutsui niitä "paskapuheeksi". 

Kärpät lähti kauteen valtavin odotuksin. Mistä tulehtunut julkinen keskustelu pelaajiston ja päävalmentajan välillä kertoo? Katso pääkuvan videolta MTV Urheilun asiantuntijan Petteri Sihvosen raaka näkemys oululaisten pukukopin tilasta.

Julkisuudessa nakkailtu sananvaihto ei jäänyt tähän. Leskinen antoi keskiviikkona haastattelun Iltalehdelle sen jälkeen, kun hänet oli omien sanojensa mukaan pelikuntoisena jätetty ulos Kärppien kokoonpanosta Ilvestä vastaan. 

Kärpät on toistaiseksi kuudentena, mutta sillä on vain yksi ottelu jäljellä runkosarjassa. Takana tasapisteissä höyryävä kuumavireinen Helsingin IFK pelaa vielä kahdesti. 

Voit katsoa koko Liigaviikko-ohjelman alta:

Liigaviikko käy läpi viimeiset vääntöasetelmat pudotuspeleihin 18:24
Liigaviikko käy läpi viimeiset vääntöasetelmat pudotuspeleihin

Lue myös:

    Uusimmat