Tähtipelaaja sairaalaan MM-kisoissa – kovia kokeneen sankarin sisukas viesti paljastui ottelun jälkeen

Christian Pulisic naulasi USA:n kiinni jatkopaikkaan - maalilla kivulias hinta 3:33
Christian Pulisic naulasi maalillaan USA:n jatkoon MM-kisoissa – osumalla kivulias hinta.

Christian Pulisic sai ylistystä joukkuetovereiltaan, kun Yhdysvallat eteni hänen maalillaan jatkopeleihin jalkapallon MM-kisoissa tiistaina

MAINOS

Jalkapallon MM-kisat
20.11.–18.12.

MTV ja C More esittivät MM-turnauksesta 22 ottelua suorina lähetyksinä!

Pulisic laukoi Iran-ottelun ainokaisen 38. minuutilla ja loukkasi samalla itseään törmäyksessä Iranin maalivahdin Alireza Beiranvandin kanssa. Seuratasolla Chelseata edustava Pulisic joutui sairaalareissulle valiteltuaan myös huimausta. 

Katso Pulisicin maali ja loukkaantumiseen johtanut tilanne pääkuvan videolta. 

Sairaalassa varmistui, että Pulisicilla on vatsalihasvamma. Yhdysvaltojen päävalmentaja Gregg Berhalter sanoi ottelun jälkeen, että tähtipelaajan mieliala on kuitenkin korkealla. 

– Hänellä on tuollainen erityisominaisuus. Heti kun hän näkee mahdollisuuden maaliin, hän rynnistää paikalla kovalla intensiteetillä, Berhalter kehui. 

Yhdysvallat kohtaa neljännesvälierissä Hollannin ensi lauantaina. Pulisicin pelikunnosta ei ole vielä tietoa, mutta keskikenttäpelaaja Weston McKennie teki jo paljastuksen.

– Lähetin hänelle viestin ja kysyin hänen vointiaan. "Voit uskoa, että olen valmis lauantaina", McKennie paljasti Pulicicin vastanneen ESPN:n mukaan. 

– Tuo (tilanne) osoittaa Christianin merkityksen, ja kuinka hän on valmis laittamaan kroppansa likoon. 

– Rakastamme ja kiitämme häntä. Olemme jatkossa, joten tämä on loistava tunne. Hän on valtava (pelaaja), hyökkääjä Timothy Weah summasi. 

Lue myös:

    Uusimmat