Tähtinäyttelijä Krista Kosonen nujersi Jaakko Saariluoman hurjassa venäläisessä ruletissa: "Ei tämä voi mennä näin"

Krista Kosonen vieraili Possen suorassa lähetyksessä perjantaina 19. lokakuuta. 

Näyttelijä Krista Kosonen joutui erikoiseen haastatteluun Possen suorassa lähetyksessä perjantaina 19. lokakuuta. Juontaja Jaakko Saariluoma esitteli Kososelle Possen version venäläisestä ruletista. 

– Tässä on näitä kippoja ja näiden kippojen alla on pieniä yllätyksiä, joita me syömme. Se kippo joka tulee sun eteen, sä syöt sen alla olevan, ja mä syön mun alla olevan. Ja samalla me rupatellaan tässä näin. Koska sä olet vieras, niin mä pyöritän ensin, Jaska totesi. 

Juontaja alkoi haastatella Kososta samalla, kun ruletin pyörä alkoi uhkaavasti pyöriä. Kun Kosonen oli vastannut ensimmäiseen kysymykseen, kaksikon oli aika kurkistaa ensimmäisten kippojen alle. Kososen kipon alta paljastui yksi chili, kun Jaskalla oli niitä tuplamäärä. 

– Miten sä pystyt haastattelemaan mua tämän jälkeen? Kosonen uhosi.

Kosonen pisteli chilinsä suuhunsa silmääkään räpäyttämättä, kun taas Jaskalla tuntui olevan hieman tuskallisempi välipala. Oli Kososen vuoro pyöräyttää lautaa, ja toinen kippo koitui jälleen Jaskan kohtaloksi.

Kosonen sai pikkulasillisen maitoa, kun taas Jaskan oli pisteltävä poskeensa jälleen yksi chili. 

– Tää on ihan mahtava peli! Kosonen tuuletti. 

Jälleen oli aika pyöräyttää pyörää, joka ei ollut tälläkään kertaa suotuisa Jaskalle: Kosonen sai jälleen maitoa, kun taas Jaskalle oli tarjolla kaksi chiliä lisää. 

– Ei tää voi mennä näin, ei tää voi mennä näin, ei tää voi mennä näin, Jaska nauroi epätoivoisena. 

– Tää on maailman huonoin haastattelu, mutta myös hauskin, Kosonen puolestaan totesi. 

Loppuhaastattelusta ei myöskään ollut tulla mitään, sillä Jaska ei ollut saada sanaakaan suustaan useiden chilien nujertamana. 

Posse perjantaisin MTV3-kanavalla klo 20!

Lue myös:

    Uusimmat