Riku Rantala ja Tunna Milonoff haastoivat toisensa kivuliaassa pelissä: "Tämä sattui oikeasti!"

Riku Rantala ja Tunna Milonoff vierailivat Possen suorassa lähetyksessä perjantaina 26. lokakuuta. 

Possen suorassa lähetyksessä perjantaina 26. lokakuuta vierailivat Riku Rantala ja Tunna Milonoff. Suomalaisille useiden tv-ohjelmiensa kautta erittäin tutuksi tullut kaksikko joutui juontaja HP Parviaisen haastattelussa vaikean kysymyksen eteen, kun hän tiedusteli paljon tietäviltä miehiltä sitä, mistä he eivät tiedä juuri mitään. 

Rantala kertoi, ettei hän ikäväkseen tiedä paljoakaan tubettamisesta. Milonoff taas vitsaili Rantalan kertoneen hänelle, että hänen pitäisi vastata ruuanlaitto ja siivoaminen, sillä hänen vaimonsa hoitaa yleensä heidän kotonaan nämä asiat. 

– Me olemme kaavailleet teille juuri sopivan pelin, mistä te ette voi tietää oikeastaan yhtään mitään, HP kertoi ennen kuin haastoi kaksikon possemaiseen peliin. 

Juontaja Jaakko Saariluoma selitti miehille säännöt peliin, joka kulki nimellä Shockventures. 

– Tunna ja Riku, te olette viettäneet varmaan kohtuu paljon aikaa keskenänne ja tiedätte toisistanne asioita, joita tietää vaikkapa vanha aviopari. Ja nyt on aika pelata näistä tiedoista. 

Jaska kertoi kyselevänsä miehiltä vuorotellen kysymyksiä toisistaan. Oikeasta vastauksesta sai pisteen, mutta väärästä taas meni piste vastustajalle. Jokaisesta oikeasta vastauksesta sai myös possemaiseen tyyliin sähköiskun kaulapannasta. 

– Ymmärtänette säännöt? Ja palkintona on tämä kynä: voittaja saa piirtää häviäjälle tällä kynällä haluamansa silmälasit, Jaska kertoi kaksikolle. 

Peli alkoi heti kahdella oikealla vastauksella, ja sekä Rantala että Milonoff olivat tuskissaan sähköiskuista. 

– Jossain vaiheessa voi käydä niin, että haluatte vastata väärin, Jaska naureskeli. 

Rantalan ensimmäisestä väärästä vastauksesta Milonoff ei ollut myöskään mielissään. 

– Tämä sattui oikeesti! mies tuskaili. 

Peli päättyi lopulta Rantalan selkeään voittoon ja pääsi taiteilemaan Milonoffille trendikkäät silmälasit voittamallaan punaisella tussilla. 

Posse perjantaisin MTV3-kanavalla klo 20!

Lue myös:

    Uusimmat