Tahdotko kihloihin? Älä vihjaile asiasta ainakaan näin!

Himoitsetko rakkaaltasi sormusta vasempaan nimettömään? Haaveiletko kihlajaisista ja kesähäistä? Vältä ainakin kuumottamasta poikaystävääsi näillä keinoin.

Mikäli kihlasormus siintää haaveissasi, poikaystäväsi on todennäköisesti jo tietoinen asiasta. Sinun ei siis tarvitse turvautua näihin painostaviin kikkoihin, kerrotaan Bettyconfidential.com-sivustolla.

1. Teippaamalla lehdestä revittyä kuvaa kihlasormuksesta poikaystäväsi tietokoneen näytölle

Ensinnäkin, tämä on yliaggressiivista. Jos hingut kihlasormusta, miehesi todennäköisesti jo tietää asiasta. Hän ei tarvitse sinun ei-niin-hienovaraisia muistutuksiasi. Toisekseen, mikäli poikaystäväsi ei ole vielä mennyt sormusostoksille, hän todennäköisesti kuolee pelkästä kauhusta jos yrittää ostaa kuvassa näkyvän sormuksen – lehdissä kun tuppaa olemaan kaikista suurimmat ja näyttävimmät sormukset.

2. Ilmoittamalla kovaan ääneen: "Haluan juuri tuollaisen sormuksen!" kun vasta kihlautunut ystäväsi näyttää sormustaan

Ystäväsi saisi paistatella ihanassa kihlauutisessaan 15 minuuttia, ja sinä suuntaat kaikkien huomion itseesi – se on silkkaa itsekkyyttä. Ja mikäli poikaystäväsi tuntee jo paineita sormuksen ostamisesta, hän alkaa todella hikoilla puseronsa alla, kun kaikkien katseet kääntyvät teihin kahteen. Sano mieluummin hänelle kahden kesken, että "Sormus oli upea, eikö totta?" tai "Minä todella pidin sormuksen kiven muodosta".

3. Jekuttamalla poikaystäväsi piipahtamaan kultaliikkeeseen

"Mentäisiinkö syömään ostoskeskukseen? Oi, katso tuonne! Valtava määrä ihania kihlasormuksia!" Kukaan mies ei halua joutua valokeilaan, mihin hän todellakin joutuu myyjän kysyttyä: "Mikäs on budjettinne?"

MTV3/Helmi

Lähde: Bettyconfidential.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja