Tähdet surevat Sopranos-näyttelijää

The Sopranos-sarjan tähden James Gandolfinin kuolema on herättänyt suurta surua ja järkytystä.

Sydänkohtaukseen menehtynyt näyttelijä James Gandolfini on tehnyt lähtemättömän vaikutuksen moniin, sillä lukemattomat tähdet ovat muistaneet Gandolfinia koskettavin sanoin Twitterissä.

– Sydämeni on särkynyt. Hän oli lempeä jättiläinen ja mahtava mies. Rakastan tätä kuvaa, rakastin häntä, näyttelijä Rose McGovan twiittasi lisäten tilillensä myös yhteiskuvan hänestä ja Gandolfinista.

Myös Oscar-voittaja Susan Sarandon esitti suruvalittelunsa. Sarandon näytteli Gandolfinin kanssa Romance & Cigarettes -elokuvassa.

– Todella surullista menettää James Gandolfini. Hän on yksi sydämellisimmistä, hauskimmista ja anteliaimmista näyttelijöistä, jonka kanssa olen koskaan työskennellyt, Sarandon kirjoittaa.

Tunnetuista näyttelijöistä muun muassa myös Russel Crowe, Robin Williams, Bette Midler, Jeff Daniels, Christina Applegate ja Ewan McGregor ovat muistaneet ystäväänsä koskettavin sanoin.

"Häntä tullaan kaipaamaan"

Tähdet ovat olleet järkyttyneitä ja omien sanojensa mukaan jopa sokissa siitä, miten nuorena lempeä Gandolfini menehtyi .

Ystävät pitivät miestä poikkeuksellisen lahjakkaana näyttelijänä ja esimerkiksi ohjaaja Wes Craven kertoo olevansa suuri Gandolfini- fani.

– Hyvästit suurelle amerikkalaisnäyttelijälle. Osanottoni hänen perheelleen ja faneilleen, Craven kirjoitti.

Jopa vieroituksessa oleva Lindsay Lohan sai henkilökunnan kautta lähetettyä osanottonsa.

– James Gandolfini oli rakas ystäväni ja hieno mies. Häntä tullaan kaipaamaan kovasti, Lohanin tiimi kirjoitti.

Näyttelijän kuolema herätti suuria tunteita myös Hollywood-piirien ulkopuolella, sillä urheilijat ja jopa poliitikot ovat muistaneet Sopranos-tähteä.

Muun muassa yhdysvaltalainen poliitikko John McCain lähetti suruvalittelut Gandolfinin perheelle Twitterin kautta.

– James Gandolfini, yksi mukavimmista ihmisistä, jonka olen koskaan tavannut, hän kirjoitti.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat