Tähdet paljastavat: Tämä on pakko kokea kesällä!

Suomalaistähdet paljastavat, mitä ilman kesä ei ole kesä.

Näyttelijä Riku Nieminen paiskii hommia koko kesän läpi. Nieminen kuvaa useampaa elokuvaa, sekä tekee musiikkia King-yhtyeensä kanssa.

Putous-tähti kertoo MTV.fille lomailevansa muutamia päiviä kerrallaan ja suuntaavansa tällöin perheensä kanssa mökkimaisemiin.

– Joka kesä haluaisin kalastaa ja saunoa mahdollisimman paljon. Tehdä ihan näitä perusjuttuja, mutta joskus ei vaan ehdi, hän harmittelee.

Keväällä teatterikorkeakoulusta valmistuneen entisen Salatut elämät -näyttelijä Emmi Parviaisen kesä menee Rampe, Eila ja Likka -elokuvan kuvauksissa. Niemisen tavoin Emmille kesän kohokohta on rentoutuminen mökillä.

– Haluan päästä käymään omalla landella. Lisäksi menemme varmasti kavereiden mökeille, sellaista helppoa ja mutkatonta olemista. Viime kesänä ei ollut yhtään lomaa, niin nyt on kiva päästä lataamaan akkuja, Emmi kertoo.

Näyttelijä Heidi Herala viihtyy myös maalaismaisemissa, mutta odottaa kesälomaltaan erityisesti ”hillitöntä puutarhassa möyrimistä”.

– Äitini sanoi joskus, että teatterissa kaikista kauhein ihmislaji ovat yli-innokkaat lahjattomat ohjaajat ja voisin ajatella omaa puutarhanhoitoani samalla tavalla, Herala nauraa.

– Se on mahtavaa, antavaa, eikä missään nimessä minulle helppoa, mutta yritän kovasti. Puutarhanhoito on kuin huume, siihen rikkaruohojen kitkentään ja kivien siirtelyyn uppoutuu. Siinä tulee aika nopeasti hyvä olo.

Innokkaana luontoharrastajana tunnetulle näyttelijäsuosikki Pirkka-Pekka Peteliukselle kesässä parasta on ulkona oleminen.

– Jos joku näistä tuotannoista olisi tehty studiossa, en olisi lähtenyt mukaan. On kiva olla ulkona ja nauttia luonnosta, Petelius toteaa.

Pirkka-Pekka Petelius on näytellyt kesän aikana muun muassa Kätilö -ja Eila, Rampe ja Likka -elokuvien kuvauksissa.

Lue myös:

    Uusimmat