Vapise, Pavel Bure! Aleksander Barkovin pistetehtailu lähentelee jo seuraennätystä

NHL:ssä on käynnissä kaikkien aikojen suomalaiskausi 2:28
NHL:ssä on käynnissä kaikkien aikojen suomalaiskausi. Tulosruutu teki torstaina yhteenvetoa suomalaisten otteista.

Aleksander Barkov jatkoi valtavaa pistetehtailuaan iskettyään jo toisessa NHL-ottelussa peräkkäin kaksi maalia. Florida Panthers kellisti perjantain vastaisen yön kierroksella Arizona Coyotesin maalein 4-2.

Barkov teki kaksi maalia myös edellisessä ottelussa Dallasissa. Sitä ennen hän syötti viisi osumaa kahteen peliin. Neljässä viimeisissä ottelussa on siis syntynyt jo neljä maalia ja viisi syöttöpistettä.

Torstain kierroksen maaleista ensimmäinen tasoitti ottelun 1-1:een, kun avauserää oli jäljellä 15 sekuntia. Toisella hän sinetöi loppulukemat tyhjään maaliin 50 sekuntia ennen kamppailun loppua.

Barkovin kokonaismaalimäärä nousi osumien myötä 34:ään. Hän on tehnyt 18 ottelun jaksolla vähintään yhden pisteen 17 ottelussa ja lähestyy jo Pavel Buren nimissä olevaa seuraennätystä yhden kauden pistemäärässä.

Bure teki kaudella 1999-2000 Panthersille tehot 58+36=94. Barkovilla on nyt koossa 34+53=87 pistettä. Floridalla on pelaamatta vielä kahdeksan ottelua, joten samaan pistemäärään yltäminen vaatii suomalaissentteriltä yhä piste per peli -tahtia.

Otsikkoa muutettu klo 6.59: Lisätty tieto Pavel Buren nimissä olevan seuraennätyksen lähestymisestä.

Lue myös:

    Uusimmat