Mainos

Taapero matkii mallina työskentelevän enonsa kuvia – kumpi poseeraa paremmin?

Kumpi on sinun suosikkisi; malli-eno vai 1,5-vuotias siskonpoika? 

Mallina työskentelevä Aristotle Polites on saanut itselleen kovan kilpailijan; puolentoista vuoden ikäisen siskonpoikansa.

Kaikki sai alkunsa noin kuukausi sitten, kun Politesin isosisko Katina keksi hulvattoman tavan kiusata pikkuveljeään. Erään kuvan otettuaan Katina huomasi yhdennäköisyyden poikansa ja veljensä välillä, ja hän päätti jatkaa hauskojen kuvaparien ottamista.

– Kuva hänestä avoimessa paidassa ja rinta paljaana sai minut purskahtamaan nauruun, koska hän näytti aivan siltä, kuin hän kuuluisi romanttisen novellin kanteen, Katina kertoo projektistan.

Äiti ryhtyi jäljittelemaan muitakin veljensä mallikuvia ja lähetti ne perheelleen kysyen, kumpi heistä poseeraa kuvissa heidän mielestään paremmin. Perhe ihastui kuviin välittömästi, joten äiti päätti luoda pienelle malli-pojalleen myös Instagram-tilin, joka on levinnyt nopeasti tuhansien ihmisten tietoisuuteen. Hauskasta yhteensattumasta liikkelle lähtenyt projekti on ollut vähintäänkin menestys. 

Katina julkaisee tilillä viikoittain veljestään ja pojastaan kuvapareja, joihin kaikki osapuolet ovat suhtautuneet huumorilla.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Katina kertoo, että heille on aina ollut loistava sisko–veli-suhde, sillä he omaavat samanlaisen huumorintajun. Naisen mukaan osa Politesin mallikuvista on tietoisesti hauskoja, eikä hän ota itseään liian vakavasti. Tämä on siskon mukaan vain ja ainoastaan hyvä asia.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Aluksi äitinsä malliksi joutunut lapsi ei ollut kovinkaan innoissaan äitinsä projektista, mutta mitä enemmän kuvia hänestä otettiin, sitä enemmän lapsi kuvien ottamisesta innostui. Nykyisin hän on todellinen linssilude!

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

***

3:29

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.