Syyttäjä: Madsen Googlasi ”tytön mestaamisen”

1:01:32

Peter Madsenin tänään alkaneessa murhaoikeudenkäynnissä kuultiin tänään aamupäivällä syyttäjän todistusaineistoa. Monet syyttäjän esittämistä asioista tiedettiin jo aiemmin. Uusiakin tietoja tuli. Yksi niistä liittyy Madsenin Google-hakuihin.

Syyttäjän mukaan Madsen teki Google-haun sanoilla ”beheading girl” vain tunteja ennen, kun ruotsalaistoimittaja Kim Wall joutui henkirikoksen uhriksi. Asiasta kertoo Expressen.

Syyttäjän mukaan Madsen teki kyseisen haun vain 16 tuntia ennen kuin tapasi Wallin.

Madsen Google-hakuja onnistuttiin palauttamaan hänen tietokoneeltaan ja puhelimestaan. Tutkinnassa Madsenin tietokoneelta on löydetty myös videoita, joissa naisia mestataan ja hirtetään. Ainakin yksi videoista nähtiin tänään oikeudessa

Madsenin epäillään joko kuristaneen Wallin tai katkaisseen tämän kaulan itserakentamassaan sukellusveneessä.

MTV Uutisten Madsen oikeudenkäyntiä käsitelleessä erikoislähetyksessä vierrailut MTV Uutisten rikostoimituksen päällikkö Jarkko Sipilä arvioi, että Madsen on joku etsinyt internetistä teknistä tietoa ruumiin pilkkomisesta tai halunnut fantasioida teolla.

– Haettiinko siinä teknistä tietoa vai onko kyse seksuaalisista perversioista, siis että halutaan nautiskella fantasioimalla tekoa etukäteen. Siinä tapauksessa puhutaan todella vaarallisesta psykopaatista, joka suunnittelee ja miettii tekonsa etukäteen ja sitten toteuttaa sen.

 

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja