Mainos

Syyrian valtiollinen media: Homsissa ohjusisku – ilmatorjunta ampui ohjukset alas

0:51

Syyrian valtiollisen median mukaan Syyrian ilmatorjunta on ampunut alas ohjuksia, jotka saapuivat Syyrian ilmatilaan Homsin alueella. Lisäksi Hizbollah-järjestö kertoi Reutersin mukaan, että Dumairin lentotukikohtaan olisi ammuttu ohjuksia, jotka ammuttiin alas. Asiasta ei ole kerrottu tarkempia tietoja.

Artikkelin yläpuolella oleva videotallenne on Syyriassa viime viikonloppuna tapahtuneesta ohjusiskusta, jonka toteuttivat Yhdysvallat, Ranska ja Britannia. Syyrian television uutisoimasta, viimeisimmän iskun tekijästä ei ole tällä hetkellä tietoa.

Syyria ei ole antanut tietoa ohjusiskun mahdollisesta tekijästä. Pentagonin mukaan Yhdysvalloilla ei ole ollut armeijan toimintaa alueella tapahtuma-aikaan.

Yhdysvallat, Ranska ja Britannia tekivät lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa täsmäiskuja Syyriaan vastauksena epäiltyihin myrkkykaasuiskuihin. Viikko sitten maanantain vastaisena yönä Syyrian Tayfurin sotilaslentokentälle tehtiin puolestaan isku. Sekä Syyria että Venäjän armeija syyttivät Israelia iskusta. Israel ei ole kieltänyt eikä myöntänyt syytöstä. 

6:47

9:46

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.