Syksyn ja talven 2011 trendit – poimi omasi!

Syksyn ja talven muodissa ei ole yhtä selkeää linjaa. Katu-uskottavin tyyli koostuu monesta eri genrestä, joita voi nyt vapaasti yhdistellä. Muutamia selkeitä trendejä on luvassa ja ainakin värejä rakastavalle on luvassa herkkuja.

Tämän syksyn ja talven muotia voi kuvailla sanalla sekamelska. Kaikille on luvassa jotain, eikä mistään vanhasta trendistä tarvitse luopua. Voit mielesi mukaan yhdistää minimalistista androgyyniä ja 60-luvun hippiä. Tämän syksyn vahvoina elementteinä näkyy runsaus ja koristeellisuus. Isot turkikset, nahkakuosit ja värit elävät suloisessa harmoniassa keskenään.

Pallottelua

Monen pilkun ja pallon ystävä voi kiljaista riemusta, sillä kuosi tekee comebackin. Raidat saavat nyt hetkeksi väistyä sivuun, sillä kaapin perukoilta löytyneestä pilkullisesta puserostasi tulee uusi paras ystäväsi.

Väreillä saa leikkiä

Tänä syksynä saat vapaasti sekoittaa eri kuoseja ja värejä keskenään. Sääntöjä ei ole! Vanha sanonta "vähemmän on enemmän" ei päde enää, joten saat rauhassa kokeilla villejäkin yhdistelmiä.

Karvan varassa

Erilaiset turkikset näkyivät selkeästi syksyn ja talven mallistoissa. Mitalla ja materiaalilla ei ole väliä, kunhan turkis on runsas.

Pysy nahoissasi

Nahkaiset vaatteet ja asusteet ovat melkein pakollinen lisä asuun. Panosta ainakin hyvin istuvaan nahkatakkiin.

MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat