Syksyllä avioituva Krista Siegfrids vihkimisestään: "Minusta ei ole tullut panikoivaa morsianta"

Syksyllä avioituva laulajakaunotar Krista Siegfrids paljastaa MTV:lle, että pari aikoo järjestää todella omannäköiset häät laulajattaren kotikaupungissa Kaskisissa.

Poppari Krista Siegfrids, 31, avioituu puolisonsa Janne Grönroosin kanssa tänä syksynä. Pariskunta ei halua avioitua perinteisin menetelmin, joten luvassa ei ole kirkkohäitä vaan aivan jotain muuta. 

– Meillä tulee olemaan todella omannäköiset häät, Siegfrids hehkuu.

– En ole ottanut stressiä. Olemme sellainen pari, joka on tottunut muutenkin järjestämään bileitä, niin ainakaan vielä minusta ei ole tullut panikoivaa morsianta, kaunotar hymyilee.

Hääpäiväänsä laulaja ei halua paljastaa, mutta kertoo, että pari astelee vihille syksyllä hänen kotikaupungissaan Kaskisissa.

Pian avioituva pari on tuntenut toisensa jo vuosia. Kymmenen vuoden seurustelun jälkeen kaksikko meni kihloihin vuonna 2014 lomamatkallaan Malediiveillä. Ennen avioon astumistaan pari on jakanut elämästään yli 13 vuotta toisilleen.

– Meillä on kaksi asuntoa, toinen Helsingissä ja pieni vuokra-asunto Tukholmassa. Matkustamme edes takaisin, koska minulla on paljon töitä sekä Suomessa että Ruotsissa, laulajatar kertoo tulevan avioparin arjesta. 

Kaunottaren syksy näyttää työntäyteiseltä. Laulaja työstää omaa musiikkia ja lisäksi hänet nähdään muun muassa vierailemassa MTV:n uudessa Älä jäädy -ohjelmassa, jossa osallistujat heittäytyvät improvisoimaan. 

Täysin kylmiltä näytteleminen ei ole lahjakkaalle muusikolle tuttua, joten perhoset kutkuttelevat vatsanpohjassa.

– Kyllä tänä ihan hauskalta tuntuu ja luulen, että olen aika hyvä heittäytymään, Siegfrid vinkkaa.

Laulajatar lupaa nauraa itselleen, mikäli hän jäätyy ohjelman aikana.

– En ole ammattilainen näissä asioissa, joten jos jäädyn eli mokaan tilanteen, niin se ei haittaa, tähti naurahtaa.

Ohjelman vakiotähtinä nähdään Roope Salminen, Mikko Penttilä Ernest Lawson, ja Veera Lehtinen. Musiikista vastaa Suvimarja Halmetoja.

Älä jäädy alkaa lauantaina 16.9. klo 21 MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat