Suzanne Innes-Stubbin paljastus turvahenkilöstöstä: "Lapsista se oli hauskaa"

Tällä sarkastisella iskurepliikillä Suzanne-vaimo lähestyi Alexander Stubbia 1:14
VIDEO: Tällä sarkastisella iskurepliikillä Suzanne-vaimo lähestyi Alexander Stubbia: "Hän otti minut tosissaan"

Presidentin turvallisuuteen kiinnitetään paljon huomiota, eikä ilman turvahenkilöstöä liikkuminen ole mahdollista edes vapaa-ajalla. Suzanne Innes-Stubb kertoo, että perhe on tottunut turvahenkilöstön läsnäoloon.

Vaaleihin Tommolan kanssa -ohjelmassa Mika Tommola tapaa Alexander Stubbin puolison, juristi Suzanne Innes-Stubbin ennen presidentinvaalien ratkaisua. 

Tommola haluaa tietää, mitä mieltä Innes-Stubb on siitä, ettei voisi presidentin puolisona enää liikkua huolettomasti. Tasavallan presidentin kanslia huolehtii presidentin henkilökohtaisesta turvallisuudesta sekä hänen käytössään olevien tilojen turvallisuudesta heti ensimmäisestä illasta lähtien.

– Se on tuttua, sillä koimme sen jo Alexanderin pääministeriaikoina. Turvahenkilöstö oli mukana lomillakin.

Turvahenkilöstö oli mukana esimerkiksi silloin, kun perhe meni Innes-Stubbin siskon luo joululounaalle tai sedän luo hiihtolomareissulle. 

– Olemme tottuneet heihin, ja he ovat hienoja ihmisiä.

 Innes-Stubb kertoo, että heillä on ollut tapana ottaa turvahenkilöstö osaksi arkista elämää. 

– Otimme heidät mukaan elämäämme. Lapset olivat silloin pieniä ja heistä oli hauskaa mennä lomalla uimaan turvahenkilöstön kanssa.

"Muutto tulee olemaan iso ponnistus"

Innes-Stubb on alkujaan kotoisin Iso-Britanniasta, joka tunnetaan isoista, runsaiden puutarhojen koristelemista linnoista. Ohjelmassa Tommola kysyykin humoristisesti, mitä Innes-Stubb brittinä ajattelee "ehkä vähän vaatimattomammasta" Presidentinlinnastamme.

– En ole sellainen, jolla on tarve elää isossa ja älyttömän hienossa linnassa. Olisi suuri etuoikeus saada asua presidentin kolmessa asunnossa, Innes-Stubb reagoi nauraen.

Presidentillä on normaaleissa olosuhteissa käytössään kolme virka-asuntoa. Presidentin kesävirka-asunto Kultaranta on kuitenkin parhaillaan remontissa ja Mäntyniemen virka-asunnon remontti alkaa maaliskuussa.

– Asiat tulevat muuttumaan nopeasti. Meillä on vain pari viikkoa aikaa muuttaa ja se tulee olemaan iso ponnistus.

Vaaleihin Tommolan kanssa: Presidentin puolisoksi

Mika Tommola tapaa Antonio Floresin tanssilattialla, ja utelee Suzanne Innes-Stubbilta, kuinka Alexander Stubb suhtautuu vaimonsa sarkastiseen brittihuumoriin.

Vaaleihin Tommolan kanssa: Presidentin puolisoksi katsottavissa nyt MTV Katsomossa.

Suzanne Innes-Stubb kertoo, missä Alexander Stubbin pitäisi presidenttinä petrata 1:13
Suzanne Innes-Stubb kertoo, missä Alexander Stubbin pitäisi presidenttinä petrata.

Lue myös:

    Uusimmat