Suzanne Innes-Stubb paljastaa: Tässä asiassa Alexander Stubbin pitäisi petrata presidenttinä

Suzanne Innes-Stubb kertoo, missä Alexander Stubbin pitäisi presidenttinä petrata 1:13
Katso videolta, missä Alexander Stubbin pitää vaimonsa mukaan petrata, jos hänestä tulee presidentti.

Julkisuudessa harvakseltaan esiintynyt Suzanne Innes-Stubb kertoo, miten Alexander Stubbin päätös presidenttikilpaan lähtemisestä syntyi ja missä asiassa hänen puolisonsa voisi petrata.

Vaaleihin Tommolan kanssa -ohjelmassa  Mika Tommola tapaa presidenttiehdokas Alexander Stubbin puolison, juristi Suzanne Innes-Stubbin. Ennen presidentinvaalien loppukiriä Innes-Stubb on pysytellyt pois julkisuudesta.

Innes-Stubb kertoo, että median kiinnostus ja kameroiden edessä oleminen on hänelle uutta.

– Alan pikkuhiljaa tottua. Jos Alexander voittaa sunnuntaina, sitten minun on pakko tottua siihen. Se on oppimisprosessi.

Ohjelmassa Innes-Stubb kertoo, että presidenttikilpaan lähteminen oli osittain hänen ajatuksensa.

– Teemme kaikki isot päätökset yhdessä. Varsinkin, jos ne vaikuttavat perheeseen. Sen jälkeen kun Putin hyökkäsi Ukrainaan, olin kuitenkin vahvasti sitä mieltä, että meillä on oltava Suomessa sellainen henkilö, jolla on kokemusta ja joka voi ehkä auttaa tässä tilanteessa.

Alexander Stubb on itse kuvaillut puolisoaan suorasanaiseksi, eikä olekaan ihme, että Tommola haluaa udella ehdokkaan heikkouksia juuri vaimolta. 

Katso yllä olevalta videolta, missä asiassa Alexander Stubbin pitää vaimonsa mukaan petrata!

Millaisen presidentin puolison Suomi saa?

Mika Tommola tapaa Antonio Floresin tanssilattialla, ja utelee Suzanne Innes-Stubbilta, kuinka Alexander Stubb suhtautuu vaimon sarkastiseen brittihuumoriin.

Vaaleihin Tommolan kanssa: Presidentin puolisoksi nyt MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla keskiviikkona 7. helmikuuta kello 23.

Tätä ennen Alexander Stubb ja Pekka Haavisto kohtaavat suorassa lähetyksessä. Presidentinvaalit: Kaksintaistelu MTV3-kanavalta kello 20.

Lue myös:

Lue myös:

    Uusimmat