Mainos

Suuseksin salat – näin viet miehen taivaisiin

Katsekontakti ja hyvä ote. Superseksiä -kirja antaa oivat ohjeet kuinka miellyttää miestä suuseksin keinoin.

Tässä vinkkejä kuinka vuorostaan tie miehen sydämeen käy suuseksin kautta.

Valot

Jätä valot päälle, jotta hän näkisi, mitä teet. Järjestä hänet todelliselle aitiopaikalle sitomalla hiuksesi kiinni. Jos olet rohkea, säilytä katsekontakti, kun otat hänen peniksensä suuhusi. Jos sinua ujostuttaa liikaa, katso sen sijaan penistä.

Hidastele

Etene nuollen alaspäin, kunnes miehen penis tempoilee saadakseen huomiota, mutta sivuuta se kokonaan. Jatka nuolemista pitkin miehen reiden ulkosyrjää polveen asti. Siirry sitten reiden sisäpuolelle ja etene sitä ylöspäin, kunnes pääset kiveksiin. Pysähdy siihen ja aja hänet hulluuden partaalle kiertämällä kielelläsi kumpaakin kivestä laajoin, ympyränmuotoisin liikkein.

Kädet mukaan

Etsi käsiisi hallittu liike, ennen kuin liität suun mukaan. Älä kisko äläkä hankaa esinahkaa, vaan käsittele sitä niin, että se liukuu terskan yli, ja muista taas, että kaiken pitää olla miellyttävää ja ennen kaikkea luistavaa! Pitele penistä paikallaan käsilläsi, älä suullasi, ja käytä aina kahta kättä. Toinen pitelee penistä niin, ettei se heilu sinne tänne, ja toinen koskettelee muualta. Jos vaihtelet samanaikaisesti kahta kiihotusmuotoa, paineet laskevat – kirjaimellisesti.

Kostea kieli

Ennen kuin kumarrut alas, kerää suuhusi sylkeä. Suu ei todellakaan voi koskaan olla miehelle liian märkä, joten pidä vesilasia lähettyvillä siltä varalta, että suusi kuivuu. Mitä liukkaampi mies on, sitä miellyttävämmältä se tuntuu.

Suun liike

Laske nyt pääsi alas tikkarinuolaisuun: nuolaise yksi ihanan pitkä veto, joka lähtee tyvestä ja jatkuu terskaan asti. Muotoile suustasi O ja liu'uta se yhdellä liikkeellä jäykän peniksen ympärille. Ota hänet niin syvälle suuhusi kuin tuntuu mukavalta. Etene sitten perustekniikalla: pidä toisella kädellä kiinni peniksen tyvestä ja liu'ta suutasi edestakaisin. Käden perusliike pysyy samana: liu'uta kättäsi edestakaisin, sulje käsi kun pääset peniksen kärkeen, avaa sitä hieman, kun liu'utat sitä takaisin pitkin peniksen vartta. Luo säännöllinen fellaatiorytmi, yhdistä siihen pieni käden kiertoliike ja kielenpyöräytys. Tee toisella kädellä kiertoliike samalla kun liu'utat sitä edestakaisin, ja pyöräytä kieltäsi terskan reunan ympäri kiinnittäen erityishuomiota frenulumiin, peniksen alapuoella olevaan ihopoimuun, joka yhdistää esinahan ja terskan.

Joka paikkaan pääsy

Kiihota myös muita paikkoja suuseksin aika. Kokeile sivellä välilihaa lujalla otteella tai vaihtoehtoisesti hieroa sitä pienillä ympyränmuotoisilla liikkeillä. Kutittele ja hivele vatsaa navan alta ja peniksen tyvestä juuri sillä hetkellä, kun hän on saamaisillaan orgasmin.

Loppusuoralla

Säännöllisen rytmin ylläpito on samalla tavalla tärkeää kuin naistenkin kanssa, niin jännite kasvaa. Kun mies lähestyy orgasmia, nopeuta kuitenkin tahtia ja lisää voimaa.

Finaali

Jos et halua, että hän laukeaa suuhusi, siirtykää yhdyntään juuri ennen ratkaisevaa hetkeä. Voit myös tyydyttää hänet käsilläsi ja annat hänen saada orgasmin rinnoillesi.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde: Tracey Cox – Superseksiä

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.