Suuri joukko häiriköijiä kokoontui jälleen yöllä Seinäjoella: Soittivat musiikkia ja huusivat megafoniin – kaksi otettiin kiinni, monelle sakot

Joukkokokoontumiset työllistivät jälleen poliisia, kun autoilijat häiriköivät Seinäjoella viime yönä – Pohjanmaan tilanne on jopa"ryöpsähtänyt käsistä" 4:58
Katso yllä oleva video: Joukkokokoontumiset työllistivät jälleen poliisia, kun autoilijat häiriköivät Seinäjoella viime yönä – Pohjanmaan tilanne on poliisin yleisjohtajan mukaan jopa "ryöpsähtänyt käsistä"

Suuri joukko autoilijoita kokoontui jälleen Seinäjoella, kertoo poliisi. Sen mukaan ihmisiä kokoontui Maakunnakadulla sijaitsevan entisen Anttilan tavaratalon parkkipaikalle.

Katso yllä oleva video: Joukkokokoontumiset työllistivät jälleen poliisia, kun autoilijat häiriköivät Seinäjoella viime yönä – Pohjanmaalla tilanne on poliisin yleisjohtajan mukaan jopa "ryöpsähtänyt käsistä".

Poliisi joutui puuttumaan tilanteeseen, sillä joukkio häiritsi alueen asukkaiden kotirauhaa ja rikkoi yleistä järjestystä ja turvallisuutta.

Poliisi kertoo, että henkilöt soittivat kovalla äänenvoimakkuudella musiikkia, tööttäilivät ja huusivat megafonilla.

Kaksi otettiin kiinni, moni sai sakot

Poliisi määräsi parkkialueen tyhjennettäväksi poliisilain nojalla ja jakoi paikalla olleille rangaistusmääräyksiä muun muassa järjestysrikkomuksista sekä niskoittelusta poliisia vastaan.

Lisäksi poliisi otti kaksi henkilöä kiinni, koska hei eivät noudattanut poliisin antamaan poistumiskäskyä.

Poliisi myös kertoo takavarikoineensa megafonin rikoksentekovälineenä.

Pohjanmaan poliisi kertoi aiemmin MTV Uutisille, että suuria joukkoja ihmisiä on kokoontunut Pohjanmaalla suurissa kaupungeissa ja aiheuttanut häiriötilanteita koronaviruksen vuoksi asetetuista rajoituksista huolimatta.

Juttua päivitetty kello 8.29: Poliisi tarkensi, että tilanteessa otettiin kiinni kaksi henkilöä.

Lue myös:

    Uusimmat