Sutinat ohi? Shakira yhdistetty nuoreen urheilutähteen – Lewis Hamilton kuvattiin veneellä norjalaisen somevaikuttajan kanssa

Paljon aikaa yhdessä viettäneet poptähti Shakira ja F1-mestari Lewis Hamilton näyttävät tällä hetkellä viihtyvän omissa oloissaan. Kumpikin on yhdistetty itseään huomattavasti nuorempaan seuraan.

Yhdysvaltalainen viihdelehti Us Magazine kertoo Shakiran, 46, käyneen ”muutaman kerran ulkona” itseään 13 vuotta nuoremman Miami Heatin NBA-koripalloilijan Jimmy Butlerin kanssa.

Shakira on nähty paljon yhdessä F1-tähti Lewis Hamiltonin kanssa sen jälkeen, kun hän erosi pitkäaikaisesta aviomiehestään, jalkapalloilija Gerard Piquesta.

Nyt Hamiltonillakin näyttää olevan muuta seuraa. Hänet kuvattiin viikonloppuna Ibizalla huvijahdilta yhdessä norjalaisen somevaikuttajan Jenny Stray Spetalenin kanssa. Veneellä oli toki myös muita ihmisiä, kuten näyttelijä Eiza Gonzalez ja elokuvaohjaaja Baz Luhrmann. 20-vuotias Spetalen on norjalaisen miljardöörin Øystein Stray Spetalenin tytär.

Shakira oli puolestaan viime viikolla Lontoossa seuraamassa Wimbledonin tennisturnausta.

Lue myös:

    Uusimmat